Makkelijk en veilig

Cash geld is minder veilig en met een (extra) mobiel pinapparaat kunnen we snel en veilig betalingen verwerken bij evenementen.

Snelle en accurate service

Lubee reageert snel op een aanvraag en handelt de aanvraag correct af. Omdat wij al meerdere jaren bij Lubee pinapparaten huren, hoeven wij niet meer alle benodigde formulieren in te vullen, omdat onze gegevens bekend zijn. Zeer klantvriendelijk dus. Apparatuur is altijd netjes verpakt en ziet netjes uit. De levering is altijd op het gewenste moment. Indien er tijdens het evenement een storing is aan een van de apparaten is de helpdesk goed bereikbaar.

Goed en duidelijk overleg en een goede afhandeling

Goede ervaring met het Lubee susteem.

Snelle service!

Gelijk dezelfde dag wordt een pinapparaat afgeleverd. Je kan direct aan de slag. Volgende dag staat het geld op je rekening.

Super geregeld!

Fijne communicatie. Snel, gemakkelijk en helder geregeld.

Ze denken met je mee en erg vriendelijk

Fijne en duidelijke communicatie en alles naar wens verlopen. De pinautomaten werken perfect.

Je wordt netjes te woord gestaan. Ze proberen altijd mee te denken. Het is wel prijzig, maar alles wordt meteen geregeld.

1 telefoontje en het is geregeld. gewoon top

omdat wij al vaker een pin hebben gehuurd. is het nu met 1 telefoontje geregeld. super makkelijk.

Had een mobiele pin nodig en die was er op tijd. Pin werkt goed en werd de dag er na ook weer netjes opgehaald. Fijn om mee te werken.

Super service

Super service

service en goed advies, correcte levering; gewoon goed

advies op maat en doen wat er beloofd is

Ideaal bedrijf, bellen bestellen ophalen gebruiken en weer terug brengen.

goed!

WEl prijzig

alles volgens afspraak

Omdat we al klant waren in 2019 boden ze een snelle service aan met het leveren van het apparaat. Zo konden we met kerst de klanten tijdens bezorging ook de service verlenen door te pinnen.

snelle en goede levering van pinapparaat

Hadden voor de drukke kerstperiode een pinapparaat extra erbij gehuurd, en dat ging prima en het apparaat was erg makkelijk in gebruik. De levering was precies op de afgesproken datum en het apparaat werkte prima en hebben er erg veel plezier van gehad tijdens deze drukke dagen, dus zijn erg tevreden.

Prima geregeld

Het administratieve voortraject was iets meer werk dan gedacht, maar de klantenservice van Lubee heeft ons hier goed doorheen geholpen. Pin werkte naar behoren en is precies op tijd afgeleverd en weer opgehaald. Voor herhaling vatbaar!

alles is correct verlopen.

Netjes te woord gestaan en snel geregeld.

vlotte persoonlijke service

wij huren al een aantal jaren een mobiel pinapparaat rond drukke dagen. dit jaar zelfs twee. Lubee denkt mee, en daarom gaan wij graag met Lubee in zee.

super geregeld, betrouwbaar!

Beloftes nagekomen na gemaakte afspraken!

Vriendelijk, correct en zeer betrouwbaar.

Het huren van het pinapparaat ging razend snel en vloeiend, telefonisch duidelijk, vriendelijk en correct, directe afhandeling op de mail, pinapparaat op tijd geleverd, afhandeling borg snel, geen klagen! Voor herhaling vatbaar!

Goede service, goed werken en uitstekende breng en haal service.

Voor de kerstdrukte hadden wij een extra pinapparaat nodig. Via Lubee makkelijk een gehuurd, kwam op tijd en werd netjes weer afgehaald.

prima maar voor ons dure oplossing

goed maar voor ons dure oplossing gezien het lage pinbedrag en laag aantal transacties

Alles gewoon goed geregeld!

Van begin tot eind alles duidelijk en goed geregeld. Helder en transparant.

Voorerf 25

4824 GM Breda

085 - 01 60 900

Over Lubee Pinverhuur

Tijdelijk een betaalsysteem huren? Al vanaf 1 dag huurt je snel en eenvoudig een betrouwbaar betaalsysteem. Met de mobiele, vaste pinautomaten of een compleet kassaysteem kun je direct starten met het accepteren van betalingen. Indien gewenst leveren wij uw automaat binnen 3 uur. Lubee staat voor kwaliteit en persoonlijke service. Neem gerust contact op, wij staan 24 uur per dag voor je klaar!