Goede ervaring!

Prima ervaring, er wordt ook flexibel meegedacht. De enorme papier winkel lijkt me makkelijker en digitaler te kunnen, dat is nu wel beetje gedoe.

Alles verloopt soepel en volgens gemaakte afspraken

Wij huren nu al een paar jaar via Lubee. Alle contacten verlopen via de E-mail; er wordt vlot gereageerd op vragen en gemaakte afspraken worden nagekomen.

De juiste keuze

Goede organisatie

snel & behulpzaam!

Zoals gewoonlijk onberispelijk

Wij huren al enkele jaren onze Pinautomaat tijdens beursen bij Lubee. Dit naar volle tevredenheid. Afspraken worden nagekomen. We hadden ondersteuning nodig. En we werden binnen 5 minuten terug gebeld. Dus tot volgend jaar als we voor de Motorbeurs wederom een pinautomaat moeten huren!

gewoon goed !

Eerste keer dat ik pinautomaten huurde. Alles prima verlopen ook duidelijke uitleg !!

Makkelijk

Zeker als je gegevens al bij Lubee bekend zijn, is het huren van een pinapparaat een fluitje van een cent. Alles is makkelijk geregeld.

Wij hebben een prima ervaring met Lubee pinverhuur

2e keer dat we gebruik maken van de diensten van LUBEE. Zoals verwacht, klantvriendelijk, snelle reactie, en doe wat er gedaan moet worden. Zending zoals afgesproken 1 dag voor de tijd binnen. Handleiding die je erbij krijgt easy to handle. Geld ook snel op de rekening. Erg enthousiast over LUBEE echt een aanrader!

Man man woord woord

2e jaar dat we gebruikt hebben gemaakt van Lubee. Altijd even spannend of alles goed gaat met de zending. Maar werd hierin gerustgesteld. Als ik belde wordt er mee gedacht. Zending zoals afgesproken een dag coor de tijd. Eenmaal alles binnen, de handleiding volgen (kind kan de was doen) en hoppa ready 4 work. Geld wat gepind bij ons de dag erna al op de rekening staan. Super enthousiast en een aanrader!

Uitstekend !

Al meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van Lubee en alles verloop altijd heel vlot ! Is er eens een probleem dan wordt dit vakkundig, snel en vriendelijk opgelost.

snelle service

Telefoontje,mailtje en ophalen.. ging heel snel en prima geregeld. Geld staat ook snel op je rekening.

Fijn bedrijf, alles goed geregeld.

Dit bedrijf werkt net zoals het vorige bedrijf in Doetinchem, goed geregeld en komt de afspraken na. Geld is ook snel binnen. De volgende keer weer.

Goede service en redelijke prijs

Lubee is snel en efficiënt in het verhuren van pin automaten. Prijs kwaliteit verhouding is prima.

Prettig, snel en behulpzaam

Er ging bij het huren van een pinautomaat iets mis, de automaat was onhandig voor ons, eigenlijk niet goed bruikbaar. Na telefonisch overleg heeft Alejandro (van Lubee Pinverhuur) gezorgd dat er direct een ander apparaat kwam. Voor de huur van dat eerdere apparaat heeft hij niets extra's gerekend, hij heeft ons probleem snel en goed opgelost. Lubee krijgt een 8 van me, die eerdere 6 was een vergissing, ik had zelfs niet gezien dat er een '6' stond. En waarom dan geen 10? Omdat het uiteindelijk geleverde apparaat nogal onhandig in het gebruik was, niet zoals we gewend waren, namelijk een terminal voor ons en één voor de klant die aan de andere kant van de toonbank staat. Volgende keer gaat ook dat vast weer goed komen.

Lubee is makkelijk bereikbaar, Prettig in contact en heeft een goede levering en ophaalservice. Kortom Top!

Ideaal voor mijn korte, jaarlijkse evenement!

Goede service, snelle hulp en er wordt contact met je opgenomen voor je evenement is om je eraan te herinneren dat je de pin automaat kunt bestellen. Nette bezorging en gemakkelijk dat het weer opgehaald wordt!

Prima, alle afspraken worden nagekomen, alles klopt.

Bij de aanvraag vlot en duidelijk geholpen. Verder kiep alles volgens de gemaakte afspraken. Het apparaat is op tijd ontvangen. De werking was goed; de bedieningshandleiding is in orde.

Prettig!!

Fijne service :)

Inmiddels een aantal jaren een mobiel pinapparaat gehuurd t.b.v. een project in het buitenland waar wij onze diensten direct kunnen afrekenen op deze manier. Vooraf duidelijke instructies ontvangen, apparaat werkte eenvoudig en de afrekening is ook vlot verlopen.

Perfecte snelle service

Uitstekende service

Uitstekende service

Prima service!

Geen opmerkingen.

kwaliteit waar je mee kan werken

apparatuur op tijd geleverd en makkelijk te installeren. betalingen zoals beloofd netjes en duidelijk uitgevoerd!

Betaalgemak begint met Lubee haar dienstverlenings aanpak

De bestelde apparatuur wordt altijd ruim op tijd geleverd, werkt prima, heeft een simpele handleiding en wordt ook nog eens de eerste werkdag na het weekend opgehaald. Kortom topklasse dienstverlening.

Voorerf 25

4824 GM Breda

Over Lubee Pinverhuur

Tijdelijk een betaalsysteem huren? Al vanaf 1 dag huurt je snel en eenvoudig een betrouwbaar betaalsysteem. Met de mobiele, vaste pinautomaten of een compleet kassaysteem kun je direct starten met het accepteren van betalingen. Indien gewenst leveren wij uw automaat binnen 3 uur. Lubee staat voor kwaliteit en persoonlijke service. Neem gerust contact op, wij staan 24 uur per dag voor je klaar!