Pluspunten

punctueel prima levering

Pluspunten

Prima contact gehad met de onderneming. Na het melden van een probleem met de levering (verkeerde adres opgegeven) is dit snel opgelost.

Wanneer u bij de bestelling vraagt om een BTW-nummer is het misschien ook handig dat KvK nummer ook voldoet, dat was in ieder geval bij mij het probleem.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- snelle reactie/levering

Pluspunten

Snelle en correcte levering, voorbeeldexemplaren vooraf.

Pluspunten

Goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, goed meedenken, levering op tijd.

Pluspunten

Snelle en goede service! Kwaliteit is super.

Pluspunten

Ik ben superblij met de muntjes die we besteld hebben voor onze bruiloft. Snelle reactie, meedenkend. Een prettig partij om mee samen te werken.

Pluspunten

Snel en efficient vriendelijke service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Muntjes zien er fantastisch uit!

Muntjes werden op een verkeerd adres afgeleverd.

Pluspunten

Goede communicatie telefonisch en per e-mail.

Wij hebben op dit moment ongeveer 250 munten uitgepakt (en opnieuw in zakjes gedaan) daarvan waren er 4 munten waarvan de kleur over heel de munt verspreid zat en dus niet mooi waren. Bestel dus altijd iets meer munten dan je nodig hebt.

Pluspunten

* klantgericht en klantvriendelijk * snelle en overzichtelijke afhandeling ontwerp en akkoord * snelle, correcte en vertrouwenwekkende aflevering van het product

meer variatie in productaanbod

Pluspunten

Goede service, goed product, scherpe prijzen, meedenkend vermogen, oplossingsgericht en goede communicatie over het verloop van de order.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi product goede prijs

de beschermvelletjes zitten los en dat maakt het moeilijk ze aan mensen mee te geven. De bestelsite is lastig voor oude mensen zoals ik, licht digibeet, goed dat je wel kunt bellen. teveel opties in het keuzemenu, maken beslissen moeilijker. gewoon de meest bestelde opties vermelden en de rest op speciaal verzoek ; dus eerst confectie en dan een aparte pagina voor tailor made.

Pluspunten

Erg mooi en Snelle levering en er was bij ons iets fout gegaan met de factuur en dit was netjes na een telefoontje meteen opgelost! TOP !

- Misschien nog meer reclame maken, en ik dacht omdat het op de site steeds over bedrijven ging, dat alleen bedrijven dit konden bestellen. Misschien kun je dat wat duidelijker maken.

Pluspunten

Goede polsbandjes, genoeg keuze! Goede service.

Pluspunten

Goed product. Snelle antwoorden op gestelde vragen. Actief meedenken over de plaatsing van het logo. Zelf o.b.v. bitmap een ontwerp gemaakt (meerdere opties, waaruit we konden kiezen): Super!

Op eigen initiatief volgorde factuur en levering omgedraaid, waardoor bij uitblijven factuur twijfel ontstond of wel op tijd geleverd zou gaan worden. Tip: wijziging werkstappen communiceren aan klant.

Pluspunten

snelle levering, vriendelijke service, goede produkten

Pluspunten

Snelle duidelijke service

Pluspunten

Snelle levering met mooi afgehandeld resultaat.

Geen. Alles was goed.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke klantgerichte service. Snelle en duidelijke levering. correcte facturatie. Kortom, alles prima in orde!

Pluspunten

Heel vriendelijke service. Komen hun beloftes na. Zeer professioneel.

Pluspunten

Vriendelijk Snelle en correctie afhandeling Mooi resultaat Goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

snelle levering makkelijke website

Torenallee 45

5617BA Eindhoven

Over Oquo B.V. Zynder

123promotions, zo simpel is het!