Pluspunten
Deze muntjes waren of onze herkenning te vieren om dat we nu als Britslanghaar vereniging verder kunnen gaan. Wij hebben dan ook alle mensen die zijn gekomen een muntje gegeven en het werd heel goed ontvangen. De mensen vonden het een heel origineel cadeautje.
Pluspunten
vlotte service, levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
prachtige munten super!!
Pluspunten
Goede communicatie, kwalitatief goede producten, levering volgens afspraak
Pluspunten
goed meegedacht, vriendelijk en vakkundig geholpen aan de telefoon, duidelijke en voldoende hoeveelheid monsters gestuurd
Verbeterpuntenhet zilverkleurig laagje is wel heel dun, krijgt snel slijtsporen
Pluspunten
Meedenken met vormgeving en teksten op de door ons gewenste winkelwagenmuntjes.
geen
geen
Pluspunten
Ik heb per mail contact gehad en vond de service goed en gericht. Na mijn voorstel kwam er nog een optie vanuit die nog gunstiger was en een beter resultaat zou geven.
VerbeterpuntenIk vond het prettig echt contact te hebben, want vanuit de website kon ik moeilijk een beslissing nemen.
Pluspunten
Snel, efficiënt en aangenaam om mee te communiceren.
Pluspunten
komt goed afspraken na, goed product geleverd en op tijd
Verbeterpuntenvanuit de website waren de aanleverspecs en details niet geheel duidelijk. maar dat kan ook liggen aan de eerste kennismaking van mij met product
Pluspunten
Gewoon goede spullen voor leuke prijzen
Verbeterpuntenals levertijd niet haalbaar is meld dat dan aan de klant
Torenallee 45
5617BA Eindhoven
123promotions, zo simpel is het!