Correcte service

Klein minpuntje : op jullie website lijkt het of al het bestelde materiaal werd geleverd. Er volgt nog wel een nazending (levertermijn blijkbaar 6 weken zoals op de pakbon staat). Hoe kan ik dit nu opvolgen op jullie website????

Persoonlijke aandacht voor mijn bestelling

Ben blij verrast dat ik gebeld ben over mijn bestelling omdat niet alles in voorraad was. Zeer snelle reactie en perfect opgelost!!

Overzichtelijk maar mis wel een zoekfunctie gericht op bijv. Kleur garen.

Goed te vinden op de website, niet te duur, snelle levering, goede producten.

Prima afhandeling en keurige ontvangst!

Ik heb nog een vraag aan u, verkoopt u ook groene stiften in de kleur van (echt) bladgroen? Ik hoor graag van u

goede ervaring

snelle service en goed verzorgd

geweldig

mooie snelle levering en nette site ondanks corona gewoon top

Goed geregeld!

Er werd snel gereageerd op mijn mail, ik kreeg een goed advies en daarna een snelle levering.

Super snel alles in huis

Strijk kralen besteld. Dezelfde dag verzonden en volgende dag in huis. Super.

Netjes

Netjes verpakt en vlug gekregen . Wel een vraagje heb pakket classic bloemen genomen mijn vraag is met hoeveel draden moet ik gebruiken

Levering nam weken in beslag

Lange leveringsduur maar verder prima resultaat

Snel en goed advies

Snelle reactie en levering

Zeer tevreden over dit bedrijf.

Snelle service. Product voldoet dan de verwachting.

Super snelle levering

Bestelling na 1 dag binnen super

Weinig op aan te merken

De site is gebruikersvriendelijk, de communicatie verliep prima. Al met al zeker negen sterren waard. (Ik heb eerder bij Pipoos pixelhobby besteld, al die keren was het een moeite van jewelste om bestellingen te plaatsen, dus een extra pluim voor jullie site is op z'n plaats).

Fijne site

Snelle levering, alles netjes verpakt,goede communicatie tussen verkoper en klant.

Op tijd geleverd en het is hartstikke leuk

Makkelijk bestellen en snel geleverd , echt een aanrader ,ga zeker weer bestellen ,ga zo door.

Super snel geleverd

Nooit verwacht, een winkel die spullen de zelfde dag nog met de post verzenden. De volgende dag was het pakje al aangekomen, helemaal Top!

Klasse

Prima snelle service Alleen jammer dat het in het Engels is

Snelle levering van mooie wol

De kleur van de wol klopte exact met de afbeelding. Kwaliteit is goed. Vriendelijke mails.

Zeer goede en vlotte levering van mijn bestelde producten. Zeker een aanbeveling waard.

Makkelijk uitzoeken en snelle levering en precies wat we besteld hadden

Prima en snelle bezorging

Snelle levering , prima

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!