Dienstverlening helemaal top en snelle verzending.

Zowel het ebstellen als de betaling gingen prima via de website. Ook werde den produkten snel verzonden. Erg tevreden.

Zeer goede prijs.

Snelle correcte levering.

Netjes op tijd geleverd.

Door de drukte bij Post.nl werd het toch snel geleverd.

Springtouw was van minder kwaliteit. Dat was jammer. Maar ik heb nu wel jullie site gevonden voor eventuele andere bestellingen.

Snelle levering - in orde

Netjes in orde

Vriendelijk geholpen en snelle levering.

Het produkt voldoet meer dan aan onze verwachtingen.

prima service

Keurig verpakt , snel geleverd

Alles goed afgehandeld en volgens afspraak

Klantvriendelijk, afspraken zijn nagekomen en producten zijn goed

Snelle levering, netjes gesorteerd.

Ik heb voor het eerst wat bij jullie besteld en ben later netjes geholpen.

Snelle service, duidelijk omschreven artikelen.

Snel en keurig geleverd!

Prachtig borduurpakket, mooi verpakt en heel snel geleverd. Complimenten

mooie hobby voor jong en oud

leuke hobby en mooie variaties.

Snel en netjes

Ondanks de drukke november/december periode, mijn pakket snel en netjes ontvangen. Product ziet er goed uit.

Fijne website om te bestellen

Zeer goede ervaring

Ik zal zeker vaker bestellen recht een aanrader.

Zeer goede service

Op zondag de spullen besteld en op dinsdag binnen. Ook de nalevering binnen een week binnen. Afz T v d Dries

Vlotte, nette afhandeling van mijn bestelling

Vlotte, nette afhandeling van mijn bestelling

Top!!!

Al eerder besteld bij zomerspeelgoed en was zeer goed bevallen. Nu had ik een artikel besteld waar een levertijd op zat van 1-2 weken. Ik kreeg een mail dat het wellicht nog langer kon duren vanwege corona. Mijn bestelde artikel was met een week al bezorgd. Zomerspeelgoed is een hele leuke site met leuke artikelen. Ze zijn correct en alles wordt zo snel mogelijk geleverd. Een top bedrijf die ik bij iedereen kan aanbevelen.

snel geleverd

snel geleverd

Het was er supersnel!

Het was er veel eerder dan verwacht! Prachtige springtouwen. Bedankt!

Goede service, mooi pakket

Mooi borduurpakket

super

Afhandeling en service weer geweldig.

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!