Snel en goed afgehandeld

Zie hierboven

Snelle levering en netjes verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt thuisbezorgd heel tevreden.

Goede ervaring

Alles prima in orde Vooral alles netjes ingepakt

Hele fijne site met meer dan genoeg leuke producten

Snel, goed & betrouwbaar

Bestelling was makkelijk te plaatsen en werd snel geleverd

snel en correct

op tijd geleverd en netjes verzonden alleen maar goed toppie

Gewoon top

Ik moet zeggen ik ben super tevreden hoe goed en snel ze leveren. Ook alles correct erbij en netjes ingepakt echt een top aanrader. En ook qua communicatie is super fijn

Wat ik binnen heb gekregen bevalt heel goed

Ik heb nog niet alles binnen. Krijg ik dat nog voor 5 dec?

heel goed

heel goed , snel en vriendelijk

Voor herhaling vatbaar

Duidelijke website met goede producten en goede service. Verschillende strijkkralen en grondplaten gekocht. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Snelle verzending, goed verpakt.

Super geleverd miste 1 kleur helaas. Maar goed verpakt en snel geleverd

Hele leuke en betrouwbare en webwinkel

Je kunt er leuke spullen kopen tegen redelijke prijzen. Je hebt je aankopen snel in huis. Super.

snelle levering zeer goede kwaliteit een aanrader

Zeer goede kwaliteit en snelle service heel blij mee nu met plezier aan de slag grtj uit Belgie

Heel goede service en snelle levering. Echt top

Snel en keurig

Zomerspeelgoed is een.leuk bedrijf met een groot assortiment. Heb een breng peter gekocht, nergens was hij op voorraad. Hier wel. Nette prijs een metier verpakt.

alles is perfect gegaan

Mooi op tijd

Mijn bestelling was binnen het termijn geleverd. En gelukkig hadden ze het goed verpakt. Zeer blij mee. De klantendienst is ook zeer vriendelijk.

Schitterend

Zeer goede service. Stipt Snel

Super en snel

Goede service en snelle levering

Mijn ervaring is dat de service goed is, de levering is snel en het zijn goede paintings

Fijne webwinkel!

De site is duidelijk dus bestellen is makkelijk. Fijn dat aangegeven is of het artikel op voorraad is. De bestelde artikelen waren goed verpakt en snel verzonden, top!

Leuke site,duidelijk en super snelle levering

Vlugge reactie en behandeling van de bestelling

Was altijd goed en snel. Laatste keren niet

De laatste bestelling van diamond painting lijsten verliep/verloopt uiterst moeizaam. Zit te springen om mijn bestelling, maar komt niet af. Wel goed kontakt gehad. Maar helpt helaas niet. Nu ook rare tijd natuurlijk

geweldig

goed fageleverd en het borduurwerk is nog mooier en prettiger om mee te werken dan ik me voorgesteld had

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!