Netjes verzorgd.

Vlotte levering. Stevige verpakking. Dus zeer goede service.

Kan niet beter.

Erg attent

Bij mijn bestelling had ik voor de optie afhalen in de winkel gekozen. Een collega die in Assen woont zou het voor mij ophalen. Naar aanleiding van mijn adres kreeg ik een mail of het klopte dat het opgehaald zou worden aangezien mijn woonplaats niet in de buurt van Assen ligt. Erg attent.

Nettr aflevering.

Nette aflevering. Product naar verwachting. Vriendelijke groet, Yolanda.

Heel goede verzending en informatie omtrent de leveringstermijn.

Bestellen er regelmatig en zijn steeds voor 100 procent tevreden.

Ik ben tevreden met de afhandeling en het product.

zeer goed

komunicatie is zeer goed iedereen doet zijn best ons naar behoren te helpen bij verkeerde keuze word er samen naar een oplossing gezocht ik wacht nu nog op mijn lijst maar verwacht die toch aalgauw vriendelijke gr katrien

Nette en snelle levering!

Heb twee bestellingen gedaan, beiden zijn netjes verpakt en snel geleverd. Kreeg keuring en bericht over de levering. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed! Zeker een aanrader!

Goed en snel

Ik had een leuk borduurpakket besteld. Mijn bestelling was super snel binnen, alles prima in orde!!!

Snelle service goede kwaliteit

Prima service, snelle levering en goede kwaliteit

snel geleverd

Snelle afhandeling en bezorging

Goed contact. Snel bezorgd.

Snelle en correcte levering.

Vlotte en correcte levering.

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de levering van het bestelde product.

Snelle en correcte levering, jammer dat korting achteraf volgt

De levering was snel en correct. De leverprijs wat aan de hoge kant volgens de grootte van het pakket. Daarom jammer dat je om te promoten geen korting direct kreeg (vb als nieuwe klant). Nooit leuk om achteraf dan korting te krijgen op een volgende bestelling als je niet direct nog iets nodig hebt. Mvg Klaas

Snelle, supervriendelijke service met gigantisch aanbod!

Heb ik iets nodig voor mijn jongens hun pixelwerk, zoek ik niet verder. Alles, maar echt letterlijk alles hiervoor hebben ze voorradig bij Zomerspeelgoed.

Snelle service en levering.

Heb mijn bestelling supersnel en compleet ontvangen. Superservice.

Snel. Tevreden.

Snelle levering. Correcte afhandeling

een goed en een fout

Het werkstuk van mijn vrouw heeft goede verf gekregen, Maar die met het landschap heeft een negen met verf die hard is en nog een paar met harde stukjes er in. daar heb ik een mail voor gestuurd en wacht nu op antwoord. vriendelijke groet eerst weten hoe het afloopt dan pas een echte beoordeling

valt me erg tegen

ik heb mijn bestelling ontvangen maar deze bleek incompleet te zijn. Ik heb daarover een mail gestuurd en de voicemail ingesproken. Na een tweede mail heb ik een mail terug ontvangen Jose schreef een excuus en zou het vergoede. Ik heb een compromis voorgesteld maar tot op heden geen reactie. Ik wil geen vergoeding maar gewoon de verf . Met vriendelijke groet, Ellie Teppema.

ik ben heel tevreden het is altijd keurig verpakt en goed verzonden Toos Brouwer

Borduursteken zoals afgebeeld, geleverd met track en tracé.

Mooi kinderspeelgoed aangeschaft voor een nette prijs

Snelle correcte levering.

Ze doen wat ze beloven

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!