Vakkundig geholpen

We zijn vakkundig geholpen door de medewerker. Het materiaal zit er goed uit.

Prima,

Online besteld, kon het de volgende dag ophalen. Erg vriendelijk geholpen. Nette en overzichtelijke winkel

Prina

Snelle levering correct!

Alles goed verlopen

Alles verliep volgens plan

Bestelling gedaan, netjes aangegeven dat het wat langer kon duren ivm met levering, en naderhand is het netjes bezorgd, niks dan lof

Zeer goed en snel geholpen.

Uitstekende service

Snelle verzending en duidelijke info

Meegedacht en gekeken naar alternatieven omdat hetgeen ik wilde bestellen een langere levertijd had. Goede service!

Mij goed op de hoogte gehouden, dat het besteld moest worden. Snelle levering.

Super goed winkl

Ik heb goed ervaring met het online winkl zomerspeelgood. Sneel levering, mooi product. Bedankt!

Alles is perfect gelopen en zoals gepland

Goede samenwerking

Ik wilde mijn artikel ruilen en dat ging zonder problemen.

Alles was goed en netjes en ik kreeg op tijd mijn bestelling

Zeer snel met leveren, vriendelijke behandeling

Ik had mijn bestelling zeer snel binnen (complimenten). Bij mijn bestelling was iets misgegaan. Heb gebeld. Kreeg gelijk de eigenaar aan te telefoon. Hij was zeer vriendelijk en binnen een mum was het opgelost. Een volgende keer bestel ik mijn knutselspullen weer bij zomerspeelgoed.

Goed ingepakt! Ik wou eerst via een amateuristische Belgische site bestellen, maar heb ondanks hogere verzendingskosten toch via zomerspeelgoed besteld, omdat jullie een erg goede site hebben. Geen spijt van. Ben ook blij met de duidelijke mails om mij op de hoogte te houden van mijn bestelling. Bedankt!

Zeer tevreden!

De eerste keer een bestelling geplaatst en alles was prima geregeld! Duidelijke webshop, snelle verzending, netjes verpakt, goed op de hoogte gehouden betreft de voortgang van de zending. Kortom zeer tevreden en ga er zeker weer bestellen!

Er word optijd bezorgd

Het is jammer dat niet alles meer kan bestellen.

Gewoon een dikke 10 waarf

Netjes verpakt en niet lang hoeven te wachten

mooie website

goede produkten

goede producten en zeer snel geleverd

Ik heb 2 producten besteld. En hoewel er bij 1 product vermeld stond dat de levertijd 1-2 weken was, werd het de volgende dag al bezorgd. Top!

goed verpakt

goede service

hele snelle service

Als je het vandaag besteld heb je het de volgende dag al in huis .Als dat niet snel.Super ga zo door.

Verzenden duurt wat lang, anders 5 sterren

Omdat ik geen verzendbevestiging kreeg na drie dagen maar eens een mail gestuurd. Mijn bestelling was even vergeten. Daarna na twee dagen bestelling ontvangen, met excuus voor de vertraging.

Topervaring

Snel verstuurd en netjes ingepakt. Ik kon nergens meer zwarte mini-Hamakralen vinden, maar Zomerspeelgoed.com had ze nog wel op voorraad. Eeg blij mee.

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!