Altijd goed en super snel

Altijd goed en super snel!

Alles netjes verzorgd. Super netjes te woord gestaan ook aan de telefoon.

Ik had best een grote bestelling, helemaal compleet met een lijst erbij van de materialen en de volgende dag al in huis

goede service

Ik heb al meerdere spullen van jullie ontvangen altijd super geregeld

Uitstekende service

Vriendelijke hulp en aandragen van oplossingen. Zowel per mail, alsook de uitgebreide winkel assortiment. We komen graag rerug en zullen zomerspeelgoed zeker aanbevelen.

Het bestellen en de leveren zijn goed

prima, snelle levering

fijne ervaring, goede website, snelle levering, netjes verpakt

Goede en snelle service

Fijne persoonlijke service! Ik ben tevreden:-)

Snelle service en mooie producten

Mijn items werden snel bezorgd. Netjes verpakt en ga vaker bestellen!

Goede levering en producten

De producten werden netjes geleverd en ook best snel.

Goed geregeld

Goede service bestel hier graag mijn borduurpakketten! Zal alleen niet zo snel meer van het merk luca-S draden breken snel tijdens het borduren, heb dit nog nooit eerder gehad. Verder voor de service, het leveren ect. Heel tevrede als de levering langer duurt, denken ze mee in oplossingen. Volgende bestelling volgt snel.

Geweldige service

Wat een geweldige service, snelle levering, ik kom vast nog een keer terug op jullie site

Jammer dat de bezorging zolang duurt, want op 3 september bestellen en dan pas de 8e binnen krijgen weerhoud mij toch voor een volgende bestelling

Producten naar verwachting

Helaas had ik niet goed gekeken en had ik verkeerde opbergdozen gekocht. Dit was echter mijn eigen fout. Het hele proces van bestelling en bezorging verliep vlekkeloos. Ben dus prima tevreden over de winkel zelf maar ben zelf onhandig geweest.

De helft ontvangen.

2 borduurpakketten besteld, geboorte tegels. Helaas maar 1 ontvangen. Onbekend wanneer de andere komt. Het moet niet al te lang duren, anders is de tweeling al geboren. Er zit weinig garen in het pakket. Er staan geen nummers bij het garen. Lastig bijkopen.

Goede ervaring

Pakket in goede staat en in redelijke tijd ontvangen

Zoals altijd, prima.

Zoals ik al verwacht had was het ook dit keer weer prima geregeld. Snelle en goede levering. Zelfs de vriend van onze jongste dochter is inmiddels klant bij jullie.

k wacht op antwoord.....

Order nr: 202026337 Geachte mijnheer,mevrouw, Ik heb op 3 september j.l. een kussenrug 40x40 besteld. Deze heb ik gekregen. Helaas kreeg ik de verkeerde maat n.l. 45x45. Ik heb uw telf. gebeld en heb dit ingesproken. en heb gevraagd mij de kussenrug van 40x40 te sturen. Hier heb ik nog niets op gehoord. Dus verzoek ik u mij een kussenrug te zenden van 40x40 zodat ik mijn kussen kan afmaken. Bij voorbaat mijn dank. Mw. B. Hartman. 6904ET Zevenaar

super

aangenaam bestellen en steeds vlug ter plaatse in een woord super

Erg goede service!

Snelle verzorging. Mooi voorbereid. De emails met wat vragen werden vrijwel meteen beantwoord. Mooi product.

Zeer goede ervaring

Voor 't eerst besteld en ik kom zeker terug. De levering ging erg snel en het was prima verpakt. Kwaliteit van bestelde spullen waren top!

Ontzettend fijn geholpen en uitermate snel de bestelling ontvangen

De site is goed bereikbaar en alles staat goed omschreven. Prijs/Kwaliteit is ook goed

Vriendelijke en behulpzame mensen

Ik werd vriendelijk en Adequaat geholpen en er werd meegedacht wanneer het pakketje verstuurd kon worden. Alles is naar wens verlopen!

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!