Voldeed niet helemaal aan de verwachtingen.

De order was zoekgeraakt. Nadat ik telefonisch contact had opgenomen, werd de bestelling opnieuw geplaatst en had ik de lijst snel in huis. Het schilderijhaakje dat bij de lijst hoort, kon niet stevig worden bevestigd.

Netjes

Mijn dochter heeft twee dingen besteld, 1 ervan was niet direct leverbaar. Daar kregen we bericht van en het andere werd netjes al wel bezorgd. Keurige service dus!

Product is zoals verwacht. Levering op tijd.

Teleurgesteld

De bestelling en afhandeling liep goed. Maar het artikel viel erg tegen. Ten eerste er waren 4 beschadigen aan de lijst(zelf bij moeten bij werken). Het bruin/rood was moeilijk te zien, het was bijna zwart ,dus erg donker lijst. En de achter kant vond ik wel heel simpel met een stukje dunne karton. Dus al bij al niet zo tevreden. Carla Willemsen

Super snel

De bestelling was snel en goed afgeleverd.

Mooie site

Goede service.

Zeer snelle levering

De dag na de bestelling al geleverd, top!

snelle levering en uitstekende kwaliteit

goed en snel

ik heb mijn bestelling snel en goed ontvangen zal zeker vaker gebruik maken van jullie

Snel verzonden

De website is makkelijk te gebruiken, de bestelling is snel verzonden, en ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail.

Was verrast hoe snel de bestelling thuis was

De producten en serves zijn zeer goed

Vlotte, vriendelijke en goede service.

De bestelling werd goed opgevolgd, toevoegingen konden en alles werd vlot en correct geleverd.

Super snelle levering

Via bol.com naar jullie site gegaan. Het product wat ik kocht was zelfs met verzendkosten nog goedkoper bij jullie dan bij bol.com zonder verzendkosten. Heel jammer dat jullie eigen site niet in beeld komt als je een zoekopdracht via Google doet. Nu ik van jullie afweet, zal ik sneller bij nullye bestellen.

duidelijke site en vlotte bezorging

Snel levering

Alles netjes en snel levering

Goede afhandeling en service

Goede afhandeling en service

Uitstekend, goede communicatie!

Order kon in eerste instantie door tekort aan producten niet direct worden verzonden. Dezelfde dag ben ik daarvan op de hoogte gebracht en is mij ook uitgelegd wanneer er weer bevoorraad zou worden. Verzending was snel en op de aangegeven datum! Zeker aanbevolen!

Super leuk

Nieuwe hobby van mijn beide kinderen (8 en 11) Super snelle levering ..super tevreden dus zeker een aanrader

Vriendelijk geholpen. Snel en netjes geleverd Joke

Hele goede ervaringen met deze webwinkel; verzending is altijd snel, goederen worden netjes verpakt en de service is uitstekend! Mijn bestelling was een beetje verwarrend, en daar werd ik heel netjes over gebeld om te checken of het wel goed was. Dat noem ik nou meedenken met de klant!

Zeer vriendelijk en uitstekende service

Heel fijne, correcte en vriendelijke klantenervaring.

Er was maar 1 artikel leverbaar ik had er 3 vesteld.Hier krerg ik keurig bericht van.Uiteindelijk werden de 3 artikelen na nog niet eens veel langer wachten samen bezorgd.

vlotte verzending en in goede staat ontvangen

bestelling binnen een paar dagen binnen

zomerspeelgoed.com is super

Snel, makkelijk, professioneel

Makkelijke website Snelle levering Prima ervaring

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!