Alles snel geregeld, Ook de post snel Heel fijn , bedankt Joke

Vriendelijk en vlug

De service was heel fijn en snel. Ik kreeg precies waar ik om vroeg

Keurig op de hoogte gehouden. Snel afgeleverd.

Zie boven.

Uitstekend.

Groot aanbod en goede service

Alles tip top in orde!

Goede prijs - kwaliteit Correcte service

Snelle levering, rol kapot

Snelle levering van het product (springtouw op rol). De rol was bij bezorging kapot, waardoor afrollen lastig was. Verder top!

snel en goed verpakt

snelle levering en correcte mail van de tijd en aflevering

Prima, snelle service

Prima, snelle service

Snel en goed geregeld

Ik kreeg telkens n mail ivm de levering. Maar was snel geleverd. Dochter dolblij met de Pixelpakketjes!

prima verzorgd

ben heel te vreden er over zit met plezier te hobbyen ondanks dat ik 90jaar oud ben

goede service en levering.

producten zijn van super kwaliteit. 1 helft was niet geleverd maar dit heeft het bedrijf zeer goed op gepakt en opgelost mijn complimenten voor de goede levering en de perfecte service.

Geweldige service

Vlotte aflevering

Perfecte service

Product zoals verwacht. Snelle levering

Hele goede service

Vriendelijke klanteservice, en mooie producten

Super snel en compleet geleverd

Heel erg tevreden.

Handige website, goede service

Door de Corona-situatie duurde het lang voordat mijn bestelling geleverd werd. Toen ik na 2,5 maand hierover belde, bleek het bestelde product niet leverbaar te zijn. Dit vind ik het enigste negatieve puntje. Deze melding had vanuit jullie moeten komen en niet omdat ik erachteraan belde. Mocht een vervangend product uitkiezen. Deze was duurder en de extra kosten hoefde ik, ter compensatie, niet te betalen. Dat vind ik top! Nieuwe bestelling werd uiteindelijk snel geleverd.

Goede communicatie / service

Goede communicatie. Vertraging levering werd goed en op tijd gecommuniceerd.

Duidelijke informatie en snelle verzending.

De besteling is netjes verzorgd

ben erg tevreden over het borduurpakket. Wel wat later bezorgt dooe corona.

Duidelijke communicatie over levertijd

Heb een borduurpakket besteld wat niet op voorraad was. Kreeg vrij snel een berichtje wat de verwachte levertijd was. Vlak voor levering weer een berichtje dat het pakket zou worden verzonden. Ik wist dus steeds waar ik aan toe was.

Alles netjes verpakt en mooi op tijd. 1 klein min punt dure verzendingskosten

Super netjes en snel

Goed verpakt en super snel geleverd

hele snelle service en netjes verpakt

Toppie

Een super snelle service. Daar heel erg blij mee ! Echt super goede service.

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!