Altijd optokd binne en alles is altijd goed

Supper snelle levering

Ik ben supper blij met u snelle levering en zekkers de dag dat die bezorg moes woorden is zeker gebeurd en zelf vroeger dan de tijd dat er stond

Fantastische service

Heel erg bedankt dat u de houten hartjes zo snel heeft opgestuurd. Ze waren prachtig voor de bruiloft!

Ruim assortiment, goede kwaliteit, precies wat ik verwachtte n.a.v. de informatie op de site én de volgende dag al in huis!

Uitstekende en snelle levering

De bestelling werd snel geleverd, helaas miste ik iets. Na contact had ik dit de volgende dag ook al binnen! Super blij mee!

Toffe site en snelle levering

Een heel toffe site om hobby-spulletjes te vinden. Grote keuze ook en vlotte en snelle levering.

geweldig

Dit is de derde keer dat ik iets bestel en het gaat altijd goed, als er iets mist wordt het direct nageleverd. En er is zo veel keus met de pixel hobby dat is echt geweldig leuk

Super service

Besteld en 2 dagen later bezorgd, goedkoper en met klarna kon ik achteraf betalen prima geregeld.

Prettig zaken meeste doen. Verzending kon goedkoper. Teveel aan verzendkosten retour gekregen zonder erom te vragen

Prima spullen, snelle levering

Ruime keuze aan spullen die ik zocht. Snelle levering.

Zeer goede service

Zeer goede service

Snelle levering, keurig verpakt, compleet pakket.

Prima ervaring, snelle levering van de bestelde producten!

Snelle levering en netjes verpakt

hebt het snel gekregen

heb het snel gekregen

Mooi schilderijtje

Mooi schilderijtje, verven op nummer konijn vlekje. Ook snel geleverd.

Ik had een aantal producten besteld. Ik kreeg ze erg snel bezorgd en ze zaten goed verpakt in de doos. Ik ben zeer tevreden.

Goede kwaliteit maar saai ingepakt

Het was een beetje saai ingepakt het is leuker om het open toe doen als er confetti of een testje bij zit .

Super snel verstuurd!

Zoals hierboven! Mooie kwaliteit!

Nette levering. Alles wat ik dacht te krijgen en meer!

tevreden

Vlotte levering. De Items zijn wat ik ervan verwacht had.

Goede service en snelle ontvangst.

Meer dan ik verwachtte

Ik had verwacht alleen een tekening te krijgen. Maar tot mijn verrassing was het een totaal pakket. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Snel en goed ontvangen

De bestelling was snel binnen en goed verpakt.

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!