sober pakketje

Pakketje pixel hobby werd behoorlijk vlot geleverd nadat er, KEURIG, was gemaild dat bezorging wat vertraagd kon zijn tgv afwezigheid enkele kleuren. Wat jammer, dat er niet een doosje met afbeelding omheen zat. Heel zakelijk zo, mijn zoon keek nogal op zijn neus nadat hij voor bijna 28 euro dit pakketje kocht, en het een mapje met kopie, kartonnen doosje met pixel-matjes en 2 grondplaten bleken te zijn. Voor zo'n bedrag was het een wel érg goedkoop ogend pakketje... jammer, hij had er lang voor gespaard. Dit beantwoordde, hoewel compleet, echt niet aan zijn verwachtingen, , voor zóveel geld. Sneu, vind ik, maar ja.

Perfecte service en goed bereikbaar

Geen opmerking goed binnen gekomen

Hallo netjes op tijd binnen gekregen

Super snelle en correcte afhandeling!! Top!!

Leuke website!! En alles werd super snel en correct geleverd!! En dit in Corona-tijden!! Top!! Doe zo voort!!

Wat ik bestel,hebben hun meestal liggen.

Tot nu gaat het goed met bestellen.. Soms zijn dingen al uitverkocht zijn,die ik juist wil hebben.gaat niet met bestellen..wanneer het komt..

Vlotte levering

Bestelling is, zoals beloofd op de website, direct de volgende dag bezorgd. Ook op de e-mail die gestuurd heb werd direct en volledig geantwoord. Prima service.

Vriendelijk en goede service

Snel antwoord op vraag en goede service

Ongelooflijk!!!

Extreem snelle levering had het binnen de 3 dagen van NL naar BE Mij zie je zoizo terug als ik iets nodig heb :)

Plezierige webwinkel waar klant centraal staat.

Een artikel was niet voorradig , hier werd ik direct over benaderd na de bestellingen. Zonder meerpijs een vervangend artikel gekregen. Erg plezierig ervaren. Ook alles snel verzonden en goed verpakt. Dit wordt voortaan mijn adres voor schilderbenodigdheden.

Vlot geregeld

Snel geleverd...

Mooie kleuren en goede service

De kinderen hier in de opvang waren dagelijks de mooiste creaties aan het maken waardoor en bestelling bij zomerspeelgoed. Com niet uit kon blijven. De service is super, de prijs is netjes.

Nvt

Nvt

Snelle en correcte afhandeling

Goed als alles volledig geleverd is

Vlugge levering

Tevreden over de ganse lijn

Correct en goede service

levering komt altijd in heel goeie staat toe ben tevreden

heb al meerdere malen een bestelling geplaatst en telkens tevreden goed in gepakt

Goede kwaliteit product

De lijmpistoolvullingen waren beter van dan ik had. De vorige kwamen van de Action en werden paars na gebruik. Deze van Zomerspeelgoed deden wat ze moesten doen. Erg blij mee. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Super service

Levering was niet helemaal compleet. Heel snel en netjes opgelost.

Super goed materiaal en snelle levering

zeer content

zeer goede serves

Vlotte en correcte afhandeling order

Zoals steeds een vlotte en correcte afhandeling. En ook supersnel;)

mooie producten, snelle levering

goede producten, voor lage prijs. heel snel geleverd!

Snelle levering binnen een week,en van goede kwaliteit. Alles was prima verpakt.

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!