Snel geleverd + juist

klantvriendelijk

helaas was niet alles op voorraad en is dat pas te zien als je doorklikt, dat maakt het wel tijdrovend als je een grote bestelling wilt plaatsen. Maar er werd goed meegedacht over alternatieven, goed verpakt, snel verzonden, snel ontvangen.

Snel en veel keuze

Goede en snelle communicatie, binnen 1 werkdag had ik het pakketje al binnen.

snel

ik ben vriendelijk te woord gestaan en snel mijn bestelling thuis

prima afhandeling

Prima geregeld en ontvangst van bestelling

Prima en vlot afgehandeld, goede strykkralen

Mooie strijkkralen

goed verpakt

goeie service

Uitstekend!

Zeer vriendelijk, mee denkend, asociaal, mooie en goede spullen.

Goede en snelle levering

Altijd harstikke goed en snel en als het een keer niet zo is communiceren ze dit prima. Ook een keer met pixels 1 kleur nodig gehad, anders kon ik mijn project niet afmaken, toen hadden ze me dit gratis gestuurd. Het zorgt ervoor dat ik, als ik online bestel, altijd mjjn spullen hier bestel.

pen 1 keer gebruikt, daarna was de plaklaag eraf op punt, kan er verder niks mee, beetje jammer

Optijd en netjes geleverd

Goede duidelijke bestel en levering ervaren

Alles was naar wens zeer tevreden over jullie

zeer goed

Zeer vlotte afhandeling en snelle levering

Snelle levering, goede service en duidelijke communicatie

Het is makkelijk om te bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en de levering is snel.

Snelle levering, goed product

Ben blij met de tafelezel. Hij is snel geleverd, was goed verpakt. Goede en snelle service

Zeer snelle levering, zeker in deze tijd, vriendelijk, goed verpakt. Ik ben zeer tevreden.

Tweedelig

Ik vond het pakket van de lama wat tegenvallen. Ik had gedacht dat het in een doosje zat en niet zoals ik het binnen kreeg in lossen onderdelen.

Snel en correct

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten (midi strijkparels), de snelle levering en de duidelijke communicatie met de leveranciers. Ik ga hier zeker nog bestellen en kan het iedereen aanraden!

geweldig

Ik kan nu alleen nog maar iets schrijven over het bestellen, bezorgen en de kwaliteit die ik waarneem. ik ben tervreden over de snelheid en de informatie van bestellen tot aan bezorgen. Het springtouw ziet eruit zoals ik bedoelde. we gaan het volgende week proberen. mijn verwachtingen zijn positief.

Heel vlotte afhandeling

Heel goede service

Snel besteld, snelle verzending

In 1 klik besteld, en dezelfde dag verzonden.. Daar hou ik van. De levering door gls ging helaas mis, maar dat ligt niet bij jullie. Ik ben erg tevreden.

Snelle bezorging

Artikel is precies z0als omschreven en werd heel snel bezorgd.

Snel bexorgd, prima

Een set pixel hobby zat in een zakje met een kopie van de werkwijze. Volgens mij had ik dat niet besteld.

Gisteren besteld vandaag in huis!

Fijn geholpen aan de telefoon en mijn bestelling was de volgende dag in huis......zelfs jn deze gekke tijd. ( Corona crisis)

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!