super goed en ze zijn super vriendelijk

Goede berichtgeving mbt latere levering

Tijdig de vertraging ivm de coronacrisis aangegeven. Vervolgens op de afgesproken datum geleverd

Netjes afgeleverd en op tijd

Vriendelijk te woord gestaan. Bestelling op tijd afgeleverd

Goede kwaliteit

Ik ben er al mee bezig

Super snel geleverd !!!

Snelle levering.

Snelle goede levering

Alles keurig op tijd geleverd en goed verpakt

Duidelijke site, snelle levering!

Vlotte service in dezelfde week dat ik het besteld had was het geleverd! Top ik verwacht wel nog enkele matjes binnenkort met de post die nog niet binnen waren!

Fijne webwinkel met goede service.

Site en de bestelling goed verzorgd

Was perfect

Alles netjes en snel.

Wel goed

Ik vond het wel goed alleen jammer dat het zo lang duurt voordat je het pakketje binnen hebt

Zeer snel.

Zeer goed.

Komen de afspraken goed na en snelle service. Telefonisch contact gehad zeer vriendelijk te woord gestaan.

duidelijk pakket, alleen jammer dat de beschrijving alleen in het Engels en in het Russisch was. Maar verder was het een compleet pakket, alles goed aanwezig.

Prima Webshop

Snelle levering, Goed verpakt en verzonden.

was oke dikvoormekaar

Top Service, Was iets vergeten in mijn bestelling. Snel een chat, winkelmandje aangevuld en klaar. Snelle levering ook!!!

Prima levering!

Top !

Snelle en keurige levering

Pakket was keurig verzorgd en ingepakt.

Snelle levering, goed verpakt

Ruim aanbod en meeste materiaal onmiddellijk beschikbaar via de webshop, snelle levering, alles zeer stevig verpakt. Snelle reactie op mails en vragen over de bestelling. Kortom een goede service!

Goede en snelle levering.

Bij bestelling wordt er snel en goed geleverd. Bij tekorten wordt er ook snel nageleverd.

snel geleverd

Had een andere loper besteld. Deze die ik ontvangen heb was mijn 2e keus. dus al bij al is het oké. wel jammer dat het niet die tafelloper was die ik had besteld,

Lekker snel reactie en keurig afgeleverd

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!