Snelle verzending top!

Een snelle verzending. Helemaal top.

Alles in orde en snelle levering

Oké

Bestelling binnen 2 dagen binnen netjes bericht dat de lijst na geleverd zou worden. Bij controle van me bestelling bleek er iets te missen mail gedaan snelle reactie terug en binnen 2 dagen in huis super fijn. Nu kan ik me pixel werk afmaken. En binnen een week werdt me lijst ook verzonden. Echt top.

Zeer correct geleverd

Daarna nog telefonisch contact gehad, zeer vriendelijke en behulpzame mensen

Tevreden klant

Goede en snelle verzending

Prima, snel en goed

Alles helemaal goed

Ruime keus, superkwaliteit

Vlotte verzending en ruime keuze!

Kon,beter

Bepaalde van de verfpakketjes waren bijna uitgedroogd en de uitleg was enkel in het Grieks of zo

Uitgebreid assortiment, en snelle levering.

Duidelijke site, groot aanbod en snelle levering. Het product voldoet aan de verwachting.

Na geprobeerd te hebben via de web te bestellen. Kwam ik niet verder met betalen . Telefonisch contact gehad heel vriendelijk verder geholpen

hoewel het even duurde en een artikel niet geleverd kon worden, ben ik tevreden over de wijze van af

ik wist dat één artikel levertijd had, maar ik wist niet dat het verzenden van het andere artikel dan ook op zich liet wachten. Het artikel met levertijd duurt uiteindelijk nog langer. daar kreeg ik bericht over en is het ene artikel alvast bezorgd. Ik zou in dit geval het ene artikel sowieso vast verstuurd hebben

goed, goedkoop en snel geleverd.

Besteld voor kleinkinderen en die waren er erg blij mee, top!!

Alles goed geleverd. Dankjewel

Alles zat goed verpakt. Door de drukte in deze tijd duurde het iets langer maar dat is logisch. De correspondentie daarover was goed.

Vlotte service

We zijn goed ingelicht over de status van onze bestelling. De vertraging werd ons meegedeeld en ondanks de vertraging is de levering snel en vlot verlopen.

Snelle en correcte levering

Goede ervaring alleen jammer dat het 8 euro kost om naar België op te sturen.

alles is naar wens verlopen

Overzichtelijke website, mooi aanbod

Uitstekend en duidelijk

Mooie collectie en veel aanbieding,duidelijke website met goeie prijzen en snelle levering

goede service en professioneel.

goede service en professioneel.

Prima Service !

Wij hebben een pixel art pakket besteld met bijhorende kader. Bij levering bleek de kader te ontbreken. Ik heb daarvoor een mailtje gestuurd en kreeg heel snel antwoord met excuses en de vraag of de rest van het pakket wel in orde was. De kader zou opnieuw opgestuurd worden en inderdaad een paar dagen later was de kader geleverd ! Heel tevreden !!

Aandachtvol

Persoonlijke aandacht en tijd

Snelle service, goede kwaliteit

Ondanks de crisis bestelling zeer snel in huis. Goede kwaliteit.

Prima service.

Veel keus uit allerlei artikelen. Bezorging en mailverkeer als vriendelijk en accuraat ervaren.

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!