Goed geleverd, niets op aan te merken!

De levering duurde niet al te lang en alles was goed verpakt zonder onnodige plastic/kartonverspilling.

Perfect en snel geleverd

Bedankt voor de snelle service.

HARTELIJK bedankt.

Doet wat het moet doen

Besteld artikel werd vlot geleverd

Prima verpakt en goede service

Hier paar keren besteld, geen problemen ondervonden ! Dus ik blijf daar bestellen! 👍

Ik heb al 2 keer bij zomerspeelgoed besteld en het was in orde.

Zeer vriendelijke benadering zowel telefonisch als per email

Naast het vriendelijk contact ook nog een snelle bezorging. Fijn.

Transparant en eerlijk

Transparant en eerlijk

Fijne service

Goede en fijne service, miste 3 kleuren bij mijn bestelling , direct gemaild en heel snel reactie.volgende dag de ontbrekende kleuren al in huis..tpp!

Mijn ervaring is goed met jullie.

Het product is binnen een week binnen. Erg goed! Mooi stevig verpakt.

Vlotte service

Vlugge levering ondanks de corona maatregelen Voldoende info op de website Artikelen voldoen aan de omschrijving op de website

Het is super

Nog keer bedank voor verzending in orde tebrengen en voor de omruiling van pixels groeten mevr verplancke

super vlug de bestelling gekregen

ik had bij jullie besteld en er stond een termijn van 10 a 20 dagen beschreven om mijn bestelling te ontvangen. naderhand kreeg ik na 7 dagen al reeds mijn bestelling thuis geleverd waarvoor mijn dank.

Top bedrijf

Snel ontvangen.

Tevreden

In de avond besteld en twee dagen daarna prima geleverd. Alles zat netjes in een doos verpakt. Helaas is tijdens het vervoer een HAMA grondplaat kapot gegaan. Dit doorgegeven en ze hebben meteen een nieuwe toegezonden. Super service!

Mooie producten en snel verzonden!!

Voor pyrografie was ik op zoek naar mooie stukken hout om te bewerken. Zomerspeelgoed heeft een zeer ruim assortiment, met een goede prijs-kwaliteit verhouding. De levering is (zelfs in deze Corona-tijd) super snel!! Uiterst tevreden, zal hier zeker blijven bestellen.

Netjes

Ondanks dat het later geleverd kon worden ivm corona toch op tijd binnen top ben super blij met deze snelle levering

goede levering en snelle service

snelle en goede levering ook netjes verpakt

Groot assortiment en snelle levering

Groot assortiment en snelle levering

Alles naar wens

Leuk en ruim assortiment, makkelijk te bestellen en snel mijn bestelling compleet ontvangen. De producten voldoen aan mijn verwachtingen en prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ook de berichtgeving via email omtrent mijn bestelling was duidelijk, snel en vriendelijk. Wat een top bedrijf!

Nalevering keurig bezorgd

De daimondpainting die ik voor mijn moeder had besteld was niet op voorraad en is keurig nageleverd. Mijn moeder vond het boekje wat erbij zat met meer daimondpainting schilderijen ook erg leuk. Ze is op leeftijd en normaal vraag ik wat ze graag zou willen en bestel ik iets online voor haar. Nu kon ze weer ouderwets in het boekje bladeren en heeft ze al weer een nieuwe gezien die ik volgende keer mag bestellen voor haar!

Klantvriendelijk en snel

Ik wilde nog iets nabestellen en dat wat via de telefoon zo geregeld. Ook toen bleek dat er een klein dingetje niet in ons pakket zat werd dit direct opgelost en de volgende dag al nageleverd.

Snelle verzending

Mijn zendeling kwam al binnen 1 week aan en netjes verpakt

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!