Ondanks de drukte tijdens de Corona-crisis snel geleverd

Tijdens de Corona-crisis wilde ik mijn nichtjes een cadeautje sturen. Ondanks alle drukte bij Zomerspeelgoed is mijn bestelling de volgende dag al bij mijn nichtjes afgeleverd. Dank daarvoor en heel veel succes gewenst in deze moeilijke periode.

Ondanks de drukte goede en snelle service

Ik werd goed op de hoogte gehouden over de leveringsdatum. En ondanks de drukte ivm corona virus, toch snel geleverd.

mooie website, snelle levering

Hoewel het bestelde artikel niet op voorraad was, werd het snel geleverd.

Bestelling gedaan dag later al in huis. En dat in deze tijd. Super bedankt Een echte aanrader

Zeer tevreden,hadden niet anders verwacht !

Wij hebben al meerdere aankopen bij Zomerspeelgoed gedaan en onze ervaring is,dat zij betrouwbaar zijn en je goed over de voortgang van de bestelling op de hoogte houden!

Heb een goede service ervareb

Correcte levering!!

Ik zou jullie aan iedereen aanraden. De goederen waren proper en net verpakt. Fantastisch!!

Matige levering.

Levering duurde iets langer omdat er nog iets blijkbaar niet aanwezig was. Jammer dat de kameleon verf niet compleet is. Mist 1 kleur verf. Kwastjes zijn van slechte kwaliteit en laten direct erg veel haren los. Prijs kwaliteit is dus een matige verhouding.

tevreden

Bestelling kwam vlot binnen en alles was prima in orde

Levering

Vlotte levering

Heel fijn dat het bezorgd is :)

Was blij dat het pakketje bezorgd was. Kan ik met het velen binnen zitten heerlijk aan de slag.

Vlotte levering

Dit is mijn derde bestelling en de levering gaat heel vlot

Altijd leuk strijkkralen

Goede service, uitstekend product en geleverd volgens afspraak

Alles volgens afspraak geleverd.

Goed Product, super snelle levering

Tot mijn verbazing (in de tijd van nu) was het product er super snel. (m

Vlotte service

Ik bestelde op zondag en kreeg de dag erna de melding dat 1 product niet meer in voorraad was. Ik kreeg meteen een aangepaste factuur en het bedrag stond na een paar dagen al terug op mijn rekening. 2 dagen na mijn bestelling werden de rest van de producten geleverd! Heel tevreden, ga zeker nog bestellen! Bedankt voor jullie vlotte service!

Fijne website en snelle levering!

Losse kleuren strijkkralen zijn niet overal meer te vinden, maar hier gelukkig wel! Een aantal zakjes besteld op zondagavond, en dinsdag al geleverd, ondanks de chaotische tijd waarin we nu zitten. Bedankt!

super

super gedaan het was snel geleverd en heb ook keurig een mail gehad dat het een dagje later werd ivm. drukte.( hoewel ik 2 dagen niet lang vind ).

Een bedrijf dat meedenkt!

Door de corona toestand via Zomerspeelgoed een bestelling gedaan voor mijn zus om als cadeautje op te sturen. Op verzoek gevraagd of er een briefje met een boodschap voor m’n zus bij toegevoegd kon worden. Werd het ook nog speciaal ingepakt en op de juiste dag voor mij op de post gedaan! Alles kwam perfect op tijd aan met mijn persoonlijke boodschap toegevoegd. FANTASTISCH!!!!

Snel in huis, geïnformeerd over de voortgang van de bestelling. Product voldoet aan de verwachtingen.

Goed en snel geleverd

Duidelijk te vinden op internet, overzichtelijk en in corona tijd toch snel geleverd

snelle, juiste levering

Alles is bijna geleverd; het ene artikel wat niet goed was, werd niet verstuurd. Top!

Persoonlijke aanpak met een uitstekende service

Meteen na bestelling kreeg ik een bevestiging dat het pakket klaar was gemaakt voor verzending. Het is zelfs in deze rare tijden heel snel geleverd. Reuze blij met de persoonlijke aanpak en de efficiëntie van de verkopers. Ik heb al meerdere malen bij hen iets besteld en telkens werd het netjes en snel geleverd, een aanrader dus.

Mooie producten, snelle bezorging en goede service bij nabezorging

Maxi strijkkralen en accessoires besteld. Mooie producten, snel geleverd en goede service bij een nalevering.

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!