Goede en snelle service

Keurig ingepakt en op tijd geleverd.

Ruime keuze

Ruime keuze leuke hobbyspullen, goed verpakt en snel verzonden.

Mijn bestelling was netjes verpakt en mooi op tijd geleverd. Verder een ruime keus aan assortiment

Het is keurig geleverd En het was allemaal goed ingepakt

Perfecte snelle levering

Zeer positief!

Mijn eerste contact met Zomerspeelgoed is zeer positief! Ik heb, vrij snel nadat de bestelling was geplaatst, een mooi Pixelhobby-project in ontvangst mogen nemen. De producten zijn heel netjes verpakt en verzonden. Het ziet er gewoon super uit! Ik ga hier zeker meer bestellen.

Snelle levering van mijn bestelling en duidelijke website!

zomerspeelgoed:een voorbeeld voor velen

het gemak van bestellen, de snelheid van reageren en de uiterst correcte afhandeling en leveren maken dat ik met groot plezier mijn nieuwe bestelling geplaatst heb. Ga zo door.

super!

snelle levering. goed verpakt.

Netjes en vlot geleverd

Goede kwaliteit prijs verhouding en snel geleverd.

Zijn mooi

Waren alleen erg groot de stempels. Dacht dat dit kleine stempeltjes waren.

Alles was perfect in orde

Alles perfect in orde

Super service!!!

Heel wat strijkkralen besteld, die kwamen heel netjes verpakt in een kartonnen dozen. Wegens een grote bestelling ontbraken enkele items. Ik nam contact op met de winkel en de ontbrekende items werden onmiddelijk nageleverd in 24 uur tijd. Persoonlijke, verzorgde service, een echte aanrader! Mij zie je hier zeker terug ;-)

Vlug en goed bezorgt

Goede levering.

Zoals het hoort

Netjes geleverd

Mooi op tijd geleverd zonder problemen

Prima!!

Heel attent in reageren op de mail! Goede service!

Zomerspeelgoed, betrouwbare nette levering.

Betrouwbaar. Het is wat je leest!

Goede kwaliteit en snel geleverd

In 1 dag in huis Snelle levering Precies de producten die ik moest hebben

heel tof voor herhalling vatbaar

super altijd vroeg erbij om pakket te leveren en als er iets fouts is gebeurt word direct terug rechtgezet

Super snelle levering! Alles netjes verpakt en Volgende dag in huis!

Goede service, sneller levering

De bestelling werd snel verzonden en hadden we de volgende dag al in huis. Blij mee

Snelle levering van mooie producten!

Nette website, duidelijke product omschrijving. Snelle levering en mooie kwaliteit artikelen. Heel wegblijven met de prachtige wolvilt

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!