Heel tevreden

Een lijst met afwijkende afmetingen werd keurig in het rijtje gezet. Ik heb hem besteld en hij is heel goed verpakt aangekomen. Ik ben heel tevreden 👌

Duidelijke website en snelle levering

Product snel en goed ontvangen

Alles werd netjes binnen enkele dagen na de bestellingafgeleverd.

Snel en goed geleverd!

Niets op aan te merken dus alle sterren gegeven😃

Snelle keurig verpakte levering

Vorige week heb ik een bestelling geplaatst van ong 50 lapjes vilt en wonderwol. Super snelle en keurig verpakte levering. Alleen later zag ik dat er lapjes bij zitten die verkleurd zijn aan de randen, heb fotootjes doorgemaild en wacht op 'n passende oplossing

Prima service, en snelle levering!

Een paar weken terug een patroon besteld voor pixelhobby met bijgeleverde benodigdheden... bij ontvangst van het pakket bleek het patroon niet het juiste formaat te hebben, en er ontbraken wat pixelmatjes. Zomerspeelgoed telefonisch benaderd, en een mail gestuurd. 2 dagen later was het patroon en de ontbrekende pixelmatjes in huis. Een hele goede service.

Fijne gebruiksvriendelijke website met groot aanbod en duidelijke beschrijvingen. Bestellen en betalen gaat eenvoudig, en bevestiging is snel binnen. Vlotte levering, top!

Bestelling prima

Prima in orde, ik had alleen verwacht dat het sneller binnen zou zijn. Vrijdag besteld en dinsdag ontvangen. Dat kwam vast door het weekend.

Beter service heb ik nog nergens anders gehad!!

Zondag tussen kerst en oud/nieuw mijn bestelling gedaan. nooit verwacht dat het in die drukke dagen zou lukken om het op oudjaarsdag al in huis te krijgen. Top. Wat een klasse.

Nette.vlotte service

Mijn pixel cadeaus voor kinderen prachtig en overzichtelijk verpakt. Er zullen nog wel wat bestellingen volgen.

Vlot geholpen

Website werkte niet goed, opgebeld (op zaterdagavond!) en vlot geholpen. Op zondagavond werd de Diamond painting al opgestuurd. Dat GLS zijn belofte niet nakwam, maar pas na de kerstdagen bezorgde lag aan de kerstdrukte waarvoor ze waarschuwden. Dit is onze vierde positieve ervaring, eerder werd al prima gereageerd toen de Diamond painting niet compleet was - de aanvulling lag de volgende werkdag in de brievenbus.

Goed maar het pakje kwam te laat

Bestelde artikelen waren conform de omschrijving en zijn goed verpakt verzonden. Het pakje was niet op tijd voor de kerst. Hier had ik rekening mee gehouden omdat ik het ook nog de maandag erna voor verjaardag had kunnen geven. Ook dit lukte niet omdat de verzenddienst die zomerspeelgoed.com gebruikt niet op zaterdag levert.

Mooi aanbod en snelle levering!

Er is veel keuze op de website en de levering is snel en keurig verzorgd!

Super vlot!

Mooi aanbod, vlotte bestelling en vlug geleverd 😊

Na vertraagde levering een prima service

Heb na een week nog steeds niks ontvangen. Mail gestuurd. Ze zeggen wacht nog maar een dag. Na respons van Zomerspeelgoed en (opnieuw) leveren van product, deze in goede orde ontvangen. Fijn dat het toch goed in orde is gekomen; bedankt voor de service.

Goed aanbod, duidelijke omschrijvingen en snelle verzending.

Makkelijk te bestellen, duidelijke communicatie en goed verpakt.

Heel goede kwaliteit

Heel tevreden

Alles snel binnen, jammer van verkeerde print maat

Een paar matjes van de pixel hobby waren nog niet binnen. Ze stuurde gelijk een mail. Dus het kwam 2 dagen na het bestellen binnen. Helemaal prima. 1 ding de patronen waren verkeerd gedrukt. In de zin van afdrukstand passend. Deze moet in afdrukstand 100% zijn om de basisplaat passend op het patroon te leggen. Tipje let hier op, hierdoor heb ik 1 patroon dus verpest.

Goede kwaliteit en snel binnen

Goede kwaliteit en snel het pakket binnen

snelle verzending en prima verpakt bedankt

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf alles klopte ik zeg vooral zo doorgaan ik zal hier vaker bestellen

Vlugge levering en met zorg verpakt.

Het is de eerste maal,maar ben zeer content Met de afhandeling van leveren.

snel

jammer genoeg waren de doosjes pixels plat gedrukt. volgende keer toch een bubbeltjes folie envelop?

Door een vergetelheid had 2 keer hetzelfde besteld. Mail gestuurd en het uitgelegd. Vlugge reactie en zeer behulpzaam en maakten er geen probleem om deze bestelling te wijzigen. Fantastisch team

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!