Prima afhandeling van mijn bestelling

Alles ging prima!

Goede en snelle service

Snelle levering van het bestelde en toen er wat ontbrak de ontbrekende delen snel per post na gestuurd. Ben zeer tevreden over de leverancier. Groet; Wim

Fijne snelle verzending. Goed verpakt. Ik moet alleen nog uitproberen maar ga ervan uit dat alles prima werkt. Ik zal hier zeker vaker producten bestellen.

Heel netjes snel en super geleverd

Goede service en prima product

Ik heb eerst gebeld voordat ik bestelde en kreeg de juiste informatie van de aardige man van het bedrijf. Daarna werd het vlot geleverd. Ben heel tevreden.

ZEER BEHULPZAAM

WE HADDEN EEN VERKEERDE BESTELLING GEDAAN. DEZE WAS DOOR HEN OOK AL GEZIEN. ALLES METEEN OPGELOST EN METEEN GELEVERD.

Zeer snelle levering !

Was zeer verrast door de vlotte levering

Raad ieder aan om hier te bestellen

snelle levering, goed telefonisch bereikbaar, erg vriendelijk

Gisteren besteld vandaag geleverd

Heel goede service en moeite doen voor de klant

Ik was blij verrast, dat ik steeds op de hoogte werd gehouden van mijn bestelling. Vlotte levering. Ook in de avonduren staan jullie klaar voor de klant. Klasse!!!

Snel en goed geregeld, heel tevreden

Pakket doet aan mijn verwachting, snel en goed geregeld en verzonden. Mar

Heel tevreden over bestellen en aflevering

Makkelijk bestellen en meteen ontvangstbevestiging. Duidelijke beschrijving aflevering en last but not least goed product en al meer besteld bij dit bedrijf..

prachtig en interessant

niet te geloven dat zo'n kleine stukjes zo'n prachtig resultaat geven, voor herhaling vatbaar

Fijne ervaring

Netjes en zonder problemen geleverd. Vriendelijke mensen welke op een vraag (gesteld op zondag en via het contactformulier keurig dezelfde dag antwoord gaven. Fijn ook dat je achteraf kan betalen. Volgende keer bestel ik weer bij Zomerspeelgoed.com!

Zeer goede service

Zeer goede service, snel geleverd. En zeer vriendelijk en erg behulpzaam. TOP

Terugbetaling van niet te leveren producten blijft uit

Ik had 3 artikelen besteld waarvan er 2 niet meer leverbaar waren. 1 Artikel is binnen, 1 artikel is terugbetaald. Stuur mails om het laatste niet te leveren product ook terug te krijgen, maar hoor niets meer. Erg frustrerend.... Behandel op z'n minst je mails

alles is neig goed

zomerspeelgoed is goed

Prima service.

Is goed.

Er werd gecheckt of het goede product werd geleverd.

Goed en snel geleverd

Keuri en op afspraak geleverd

Netjes en snel geleverd

Ik had op maandagavond laat nog een bestelling geplaatst maar hij werd gewoon dinsdag ook verZonden, heel snel en netjes. Ben zeer tevreden en ga meer aankopen doen bij zomerspeelgoed.nl

Snelle levering. En er ontbrak iets van mijn bestelling. Nadat ik contact had opgenomen werd het meteen in orde gemaakt.

snelle levering, goede kwaliteit

lang gezocht en bij Zomerspeelgoed gevonden, voor een goede prijs!

Goed product en prettige communicatie

Gevraagd om een Lanarte catalogus. Deze werd zonder kosten in rekening te brengen toegezonden. Bestelling werd vervolgens geleverd zodra beschikbaar.

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!