deel van de bestelling ontbreekt

Was een snelle levering, met alles in goed staat. Alleen jammer dat een deel van de bestelling ontbrak. heb mailtje gestuurd en ben nu in volle verwachting voor een gunstig antwoord. Als het ontbrekende nageleverd wordt dan ben ik wel tevreden en kan ik de shop zeker aanbevelen. Maar voorlopig jammer genoeg niet

Behulpzaam, vriendelijk, en snelle levering

Vriendelijk contact gehad met het bedrijf over voorraad van een bepaald product bestelling geplaatst. Diezelfde dag bericht gekregen dat het pakketje onderweg was. Super! Helaas had ik zelf een verkeerde bestelling geplaatst maar uiteindelijk had ik er toch nog handig gebruik van gemaakt.

goed bereikbaar en goed geholpen

Mijn bestelling was netjes verpakt en ben tevreden over mijn vilt

Eerste keer uitstekend gegaan met ontvangen

Vriendelijke mail en goede service !

Top service, goed bereikbaar

Top service, goed bereikbaar!

uitstekend

Word altijd vriendelijk geholpen. Ze kijken de bestelling goed na of alles correct is. En verzenden en verpakking altijd goed en mooi verzorgt. Bedankt!

Netjes geleverd. Ontstane klacht tijdens transport netjes verholpen. Zou zo weer opnieuw iets bestellen

Komt goed aan met alles er in altijd !

Vriendelijke mensen behulpzaam met bestellingen en goed verzorgd als de spulletjes aan komen

Uiterst tevreden.

Makkelijk besteld, snelle levering en artikelen waren in prima staat. Ik ben zeer tevreden en zal zeker nog kijken op de site als ik iets nodig heb.

De bezorging kan beter.

Ik ben tevreden over zomerspeelgoed.com. Alleen ik vindt de levering wat minder. Maar als nog zou ik iedereen deze site aanbevelen.

Perfect!

Snelle en zeer nette levering ..... perfect!!!!!

Zeer snelle levering en goede service. Mooi pakket

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Product voldoet aan de verwachtingen.

Echt uitstekend

Snelle verzending - juiste product

Goede, snelle service.

snelle levering en altijd mooi en goed verpakt

ik heb al een paar keer iets besteld en altijd goed in orde

Een bijna uitverkocht pakket kon ik hier vinden en het assortiment is ook geweldig. De service na bestellen is prima omdat ik goed geïnformeerd werd over levering en contact als ik nog vragen zou hebben. De service is vriendelijk en persoonlijk. De bestelling wordt zorgvuldig en goed ingepakt. Deze webwinkel bewaar ik als mijn favoriet.

Goeie snelle service!

Goeie snelle service. Artikelen zoals omschreven.

Zeer goede communicatie en erg goed in het bedenken van oplossingen voor problemen

Zomerspeelgoed is keitof!

Er is een goede communicatie. Snelle levering, die steeds goed is verpakt. Wanneer er een probleem is, wordt er altijd naar een oplossing gezocht. Ik vind het alleen spijtig dat ik verzendingskosten moet betalen bij een grote bestelling.

Uitstekende service

Duidelijke website en makkelijk bestellen

goede en snelle levering

Precies wat ik zocht snel geleverd

Ik werk met mini hama strijkkralen en op de site van zomerspeelgoed kan ik dat als enige vinden, erg prettig. Bestelling de volgende dag in huis. Enige puntje is dat de kleuren op de foto's soms niet overheenkomen maarja dat kan ook aan mijn scherm liggen, alleen bij de donkere kleuren zoals grijs en bruin had het wel iets duidelijke mogen zijn.

2x lijsten besteld snel bezorgd prima verpakking, als er iets mis is. dan wordt het snel en correct opgelost. en zeer vriendelijke mensen. Ik heb al vaak mensen het advies gegeven om daar te bestellen.

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!