Pluspunten

snelle reactie na plaatsen van bestelling

Pluspunten

Hele goede service, producten was goed verpakt en snel verzonden.

Pluspunten

Sluitingen van bakjes controleren, ik heb er helaas een aantal die niet goed dicht gaan. En die kn ik niet gebruiken

Pluspunten

Goed verpakt. Goede info over bestelproces.

snellere levering zou fijn zijn.

Pluspunten

Fijn dat er zoveel moeite werd gedaan om het pakketje op tijd te bezorgen!

Pluspunten

N Bij telefonisch contact werd ik erg goed geholpen met een oplossing. Meerkosten hiervan werden door hun betaald.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle,efficiënte aanpak en feedback bij vragen

"opschriften" op bepaalde diamandpaintings liever vermijden

Pluspunten

Mooie degelijke producten Overzichtelijke website Zeer klantvriendelijk

Prijzen zijn aan de hoge kant

Pluspunten

Via het programma dat ik heb gedownload van de site een leuke foto laten omzetten naar pixels. Helaas door een foutmelding de bestelling niet kunnen mailen. Na contact te hebben gehad met de eigenaresse van de site alles snel en vriendelijk geregeld. De bestelling bovenverwachting vlot thuisbezorgd. Fijne ervaring!

Pluspunten

Ze zijn heel beleefd en vriendelijk en je kan altijd bellen als je wat wil vragen

Pluspunten

Toen ik iets op de website niet kon vinden contact gehad. Vriendelijk en snel geholpen door de meneer aan de telefoon. Ik doe altijd mijn bestellingen voor de pixel spullen via deze site.

Top bedrijf, niks op aan te merken.

Pluspunten

Ik had gebeld en aangegeven dat ik graag de bestelling de volgende dag al wou hebben het liefst. Hier werd zeker op gelet en de volgende dag al mijn bestelling in huis. Heel erg bedankt voor alles. Goede service en snelle levering.

Het zou fijn zijn als jullie je je Hama strijkkralen assortiment uit zouden breiden door meerdere kleuren in het assortiment, voornamelijk zwart en wit, bruin (de basis kleuren) en specials en van die grote poten die ze ook in de speelgoed winkel verkochten. Verder heb ik geen verbeter punten.

Pluspunten

Enorm klantvriendelijk - een goede en snelle opvolging en vriendelijke afhandeling. Een heel groot assortiment! Zeer tevreden!

De website is niet gebruiksvriendelijk door de menu die steeds ongewild openvalt

Pluspunten

vlotte levering en keurig verzorgd.

Pluspunten

Je word heel vriendelijk te woord gestaan. Er word moeite gedaan om aan je wensen te voldoen

Pluspunten

Goede services

Pluspunten

Snelle verzending en goeie service van dit bedrijf. Ik had een hele set mini strijkkralen besteld en ik vond zo netjes dat ze me belden om te checken of dat wel klopte. Niet iedereen weet het verschil tussen mini, gewone en maxi kralen van hama. Het staat erg duidelijk op hun site beschreven en ik ging expres daarom naar hun shop ervoor. Ik vond wel super netjes.

Pluspunten

vriendelijk en bereidheid om te helpen

Pluspunten

Het knoopkussen wat ik in eerste instantie had besteld was helaas niet meer leverbaar. Hier kreeg ik netjes bericht over, ik heb een ander kussen besteld en het verschil in bedrag keurig terug ontvangen. Later kreeg ik nog een telefoontje over een knoophaak die bij dit nieuwe kussenpakket niet aanwezig bleek te zijn. Gelukkig had ik er thuis eentje dus geen probleem. Het zou 1 tot 3 weken duren maar ik had het pakket eerder in huis. Fijn persoonlijk contact en snelle reactie en levering!

Qua website: Ik had als zoekopdracht "smyrna knoopkussen" ingetikt maar kreeg ook andere kruissteek kussen-pakketten te zien. Dat vond ik wat onhandig want naar die borduurpakketten was ik niet op zoek..

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!