Pluspunten

perfecte en snelle levering !!

Pluspunten

heel vriendelijk en gemakkelijke bediening zeer begaan met de klanten ,korrecte vraag en opbod,vlugge bestelling

Pluspunten

Goede producten met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Goed gemotiveerd personeel met kennis van zaken. Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Ruim assortiment, meevallende prijzen, steeds vlotte en correcte levering. Prima, doe zo verder!

neeeeeeeee

Pluspunten

nadat bleek dat het product niet leverbaar was, namen ze persoonlijk contact met me op, om een oplossing te vinden. en daarna was het ook snel geregeld allemaal.

Pluspunten

Redelijk snelle levering en het bestelde ziet er prima uit.

Pluspunten

Het (tijdelijk) niet leverbare product werd vervangen door een vergelijkend product. Producten die op voorraad zijn worden supersnel verzonden!

Laat je klant weten hoe lang het duurt voordat producten leverbaar zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk overzicht en afhandeling bestelling.

Pluspunten

Ondanks dat de bestelling niet volledig in jullie bezit was hebben jullie de rest toch al opgestuurd. Dank U hiervoor.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling vd bestelling.

Pluspunten

Ik heb hier al vaker iets besteld, super fijne website, goede levering en fijne communicatie! Ik kom hier graag terug.

Nvt

Pluspunten

Duidelijke prijs vermeldingen, correcte en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering op het aangegeven afleveradres. Netjes verpakt. Heb al 2 borduurdoeken met kussenrug en opvulkussens gekocht. Zeer goede kwaliteit. Uiteindelijk resultaat is prachtig.

Pluspunten

snelle levering, keurig verpakt

geen

Pluspunten

Halverwege de middag besteld, de volgende middag al in huis! Goede prijs/kwaliteitverhouding voor het product wat ik besteld had.

Via Google shopping zijn bijv. de strijkkralen niet te vinden. Wellicht is dat nog een manier om meer omzet te halen.

Pluspunten

zeer snelle service, altijd bereid te helpen, en altijd correct, een echte aanrader

op de website komt er steeds het keuzemenu tevoorschijn als je iets wil zoeken, omdat je muis steeds over de thema's schuift, dat is niet zo handig.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer vriendelijk en meedenkend telefonisch advies over levering/tijd. En, de snelle levering volgens afspraak.

Pluspunten

wat ik zocht heb ik by zomerspeelgoed gevonden zeer vlug bediend zeer tevreden

zou graag kerstdiamond painting met led heben voorapril had nog juist 2 artikelen danku

Esdoornhout 9

9408DD Assen

Over Art en Hobby

Art en Hobby Sinds 2006 hét adres voor kunstenaarsbenodigdheden, handwerken, hobbyartikelen en nog veel meer. Wij leveren onze goederen onder andere aan scholen, particulieren of instellingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment kunnen wij u de allerbeste kwaliteit, perfecte service en een snelle levering garanderen. Ons assortiment bestaat ui meer dan 20.000 verschillende artikelen. In 2020 hebben wij onze fysieke winkel geopend. Wanneer u kiest voor Art en Hobby , bent u verzekerd van persoonlijke service. Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden!