Ik heb een groundzero versterker gekocht en die was niet meer leverbaar. Hierbij hebben ze me optijd op de hoogte gehouden en een goede alternatief aangeboden.

Uitstekende service!

Ik heb een mooie speakersetje besteld hier. De levering is snel en de service is prima in orde.

Klein probleempje goed opgelost

Beste C. goed geluid, tevreden!

netjes en correct

na een foute berekening verkeerde speaker besteld en gekregen helaas terug moeten sturen en alles zonder problemen.

Perfect Service!

Was helped timely by customer service for my online purchase due to an issue with payment!

Super service

Aardig personeel

Matige kwaliteit speakers

Mooie speakers besteld voor upgrade in mijn Suzuki swift 2012. Speakers bleken niet de goede ohm te hebben. Ik ben perfect geholpen door het personeel en kon de speakers zo weer omruilen. Kortom, top service!

Goede hulp! Goede service! Snelle levering

Had verkeerde boxen en hebben snel contact gezocht ook goed geholpen en gekeken voor oplossingen!

Goede producten, prima levertijd.

Kan niks schrijven, krijg foutmelding.

Prima set

Alles netjes ontvangen. Installatie instructie is een beetje minimaal en helaas voor deze set niet veel op YT te vinden. Maar prima geluid nu en we gaan nog even verder uitbreiden.

Goede communicatie en de afspraken worden nagekomen.

top service en snelle levering

Ik had op zaterdag besteld en dinsdag en woensdag kwam alles binnen. Ik kreeg op maandag een telefoontje van 1 van uw medewerkers om te vragen of ik alles had wat ik nodig heb en dat het versturen van de producten over twee dagen verspreid zou worden vanwege niet alles compleet op voorraad was(waar ik geen problemen mee had). Omdat alles netjes door gesproken werd geef ik 5 sterren voor alles.

Snelle en uitstekende service

Na een product te hebben besteld die niet voor mijn auto geschikt was. Gebeld en snel geholpen, zodat ik de volgende dag gelijk weer verder kon.

Erg blij met de nieuwe speakers!

Stage 1 speakers gehaald voor aan de voorkant, installatie was goed te doen. Het contact met Caraudio was erg prettig! Kom in de toekomst hier zeker terug.

Grandioos geholpen!

Speakers zijn top.

Luidsprekers zijn niet passend

Ik heb speciaal voor een Suzuki Alto uit 2010. Deze boxen gekocht voor in het dashboard. Toen ik het binnen kreeg keek ik eerst op de verpakking. Daar stond de Alto niet bij. De originele luidsprekers van de Alto heeft. 2 bevestigingspunten. Deze heeft er 4. Met het gevolg dat ik met zaag er 2 heb moeten verwijderen. Als 2e komende gaten niet overeen van de 2 bevestigspunten. Uiteindelijk door het een en ander aan te passen. Ze goed kunnen bevestigen. Dan zat er nog bekabeling Bij om de boxen aan te sluiten. De connectoren waren prima. Alleen pasten de klemmetjes niet die je op de luidsprekers schuift. Deze maar afgeknipt en de aansluiting gesoldeerd. Al met al dus niet geschikt voor de Alto. En het stond dus ook niet op de doos dat deze geschikt zijn voor een Alto. De kwaliteit van de luidsprekers is voor de rest wel prima, daar niks op aan te merken. Voor iemand die zelf handig is en beschikt over het één en ander aan gereedschap is dit te doen. Ben je iemand die echt iets zoekt wat 1 op 1 verwisseld kan worden, zou ik dit product niet aanschaffen.

Vaker hier besteld en alles gewoon goed voor elkaar.

Mijn laatste bestelling zoals gewoonlijk goed verpakt en àlles geleverd volgens de specificaties. Goede prijs/kwaliteits verhouding

Uitstekende speakers maar wel wat maatwerk nodig

Een CLK uit 2000 gekocht, mooie auto, maar geluid liet wat te wensen over. Mooie pioneer er in gezet, maar de speakers bleken ook niet meer goed. Bij caraudioshop kan je mooi een setje bestellen voor je auto. In hoofdlijnen ging dat ook best goed. Ik miste wel een soort van auto-specifieke handleiding - het was meer een doos spullen die ik kreeg - en er zaten wat verkeerde onderdelen in (bijvoorbeeld een speakerdraadje met de vrouwelijke ipv de mannelijke stekker). Dat was wel jammer, want vervolgens moest ik toch nog aan het solderen. Uiteindelijke resultaat is overigens prachtig. Heerlijk geluid nu in de auto!

Mooie sub!

Mooie sub prima prijs, alleen op de website staar voor zo laat besteld volgende dag is huis.. dat was niet het geval kreeg het 5 dagen later. Verder mooi ding

Dit is echt een top bedrijf!

Dit bedrijf benaderd met een vraag over een product wat niet in hun shop stond, Mijn vraag werd zelf nog laat in de avond beantwoord, verder super service

Goede service. Perfecte ondersteuning

Ik kocht 2 tweeters. 2x 3 weg voor in de deur en 2x 2 weg voor in de camper zelf. Tevens hebben we telefonisch contact gehad en heb ik nog extra hulponderdelen gekregen (gratis). Dank je voor de goede service ga zo door

Prettig contact en goed advies

Ik had in eerste instantie zelf een speakerset uitgezocht die door problemen met de importeur niet leverbaar bleek. Ik kreeg snel een reactie met een aantal opties. Geld terug hoefde niet. Ze boden mij een betere set aan en kwamen mij vanwege het ongemak tegemoet in prijs. Top! De set werd snel geleverd maar de instructie van de fabrikant was beperkt. Na telefonisch contact heel goed geholpen en de set goed kunnen installeren. Top geluid en top service!

Snel en product zoals beloofd

Levering was snel en de remote controler werkt perfect!

precies wat ik ervan verwachtte en de kwaliteit is goed

Goede boxen mooie ombouwset

als er geen mooi geluid uit de bestaande boxen komt , is dit een mooi vervangende set met goed geluid .

Frankeneng 17

6716AA Ede

Over Caraudioshop.nl

Caraudioshop.nl is jaren geleden ontstaan vanuit een passie voor car audio en aanverwante producten. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot de grootste car audio webwinkel in de Benelux. Caraudioshop.nl is een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.