Perfecte service!

Ik heb het premium speakerset voor de peugot 107 gekocht. Omdat ik wat vragen had over de montage heb ik een mailtje gestuurd. Ik kreeg een snelle reactie met duidelijke uitleg. Een goede service, dat mag gezegd worden!

Uitstekende hulp

Ondanks dat de versterker uitverkocht was, hebben ze mij snel geholpen met een vervangende versterker

Netjes geleverd. Spiekers paste goed met de spieker ringen voor mijn auto. Goede website en ook duidelijk

Prima Ervaring, Goede service.

Klantenservice reageert snel en adequaat. Retour duurde wel ca 8 dagen voor het geld terug was, op hun website staat tot 14 dagen. Dus op zich prima. Gratis retour en prima producten.

Super tevreden

Goeie werknemers die meteen reageren op een mail producten altijd optijd aan gekomen voor de rest heb ik niks te klagen

Ik heb speakers op maat gekocht en waren werkelijk perfect.

vlot bezorgd en gekregen wat ik verwacht had

de ene dag besteld de volgende dag geleverd en een hele schappelijke prijs zeer tevreden

Snelle levering en mooi product

Ik ben erg tevreden over de levering van mijn product, alles zat er netjes bij en snel in huis!

Top zaak!

Een vel sound absorber gekocht, ik kwam later alleen nog een klein stukje te kort. Ze hadden nog een klein stukje liggen wat ik voor niks mee kon nemen. Super!

Goede snelle service

Goede snelle service, keurig verpakt, ruim assortiment.

Ben super tevreden over mijn product

Ik zat vol spanning te wachten op mijn levering, dit omdat mijn dab+autoradio steeds storingen gaf, nu met aanschaf van Calearo systeem werkt super goed, duur in aanschaf maar wel zeer goede ontvangst in Dab+. Dank uwel

Supersnelle levering

Mijn 2e set Gladen speakers besteld vanwege super geluid voor in m’n DAF truck en supersnel geleverd,gewoon super service

Goed advies en goede service

Ze hebben mij perfect geadviseerd.

Zeer goede service

Mijn bestelling was er niet meer kan gebeuren maar heb datum gekregen dan hebben ze het binnen en 2 dagen later was het bij me product zeer tevreden werkt heel goed

Goede service verlenging

Klantvriendelijk. Reageren snel op emails als je vragen heb.

Snelle levering en duidelijk met andwoordt op mijn vragen

Duidelijke informatie, snelle levering en antwoorden. Kortom top bedrijf

Zeer goede communicatie,wegens een besteld item dat niet meer binnen kwam eerst een voorstel gekregen voor eenzelfde item van een ander merk,hiermee ingestemd en daarna vlot alles ontvangen...aanrader

Prettig samenwerken met gepassioneerde mensen!

Geweldig om te merken dat mensen meedenken in een oplossing en niet gelijk zeggen nee dat gaat niet. Cheyenne en Bas bedankt voor de super service!

Goede ervaring

Ik had een paar vragen en die werden heel snel beantwoord ( zelfs in de avond) zodat ik een bestelling geplaatst heb. Snelle levering

Heel responsieve klantenservice 10/10

Product naar wens, zeer goed geholpen.

Easy to order en snel geleverd

Handige site, super duidelijk , goed materiaal en snel geleverd

Snel geleverd.

Super service,

Bestelling was niet meer leverbaar, toen hebben zij contact opgenomen en mij super geholpen, met een top alternatief product aangeboden gekregen. Super vriendelijk en snelle service.

Bijna perfect verlopen

Alles is goed verlopen alleen 1 ding wat mij erg tegen viel is dat de verpakking waar de auto speakers in zaten al een keer open was geweest. Dit gaf mij een slecht gevoel voor een product wat je nieuw koopt. Ik weet dus niet wat hiermee gebeurt is.

prima prijs en service

had gebeld voor meer info en heel netjes geholpen en aangekocht.

Frankeneng 17

6716AA Ede

Over Caraudioshop.nl

Caraudioshop.nl is jaren geleden ontstaan vanuit een passie voor car audio en aanverwante producten. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot de grootste car audio webwinkel in de Benelux. Caraudioshop.nl is een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.