Goede site

Goede omschrijving van de luidsprekers en een juiste verzending met pasringen Erby voor een juiste montage

Top geregeld

Nieuw din paneel besteld voor onze auto. Volgende ochtend al in huis en middags ingebouwd in de auto. Bedankt voor de snelle service.

Topzaak

Snel netjes en goede service en prijs kwaliteit

Goede communicatie, prijs kwaliteit prima.

Duidelijke website, ruime keuze. Heel belangrijk en verrassend was het dat er snel en service gericht gereageerd werd op de mails!

Snel besteld en geleverd

Artikel gevonden en goed telefonisch advies. Fijn om zo geholpen te worden. Top

Een klein artikel in een grote doos

Ik had een artikel besteld wat in een klein doos kon, maar werdt in een grote logge doos geleverd

Prima en vriendelijk geholpen.

Prima product kennis zeer tevreden.

Past perfect, kwaliteit goed, aansluitmateriaal ontbreekt

De verloopring past perfect en ook de speakers zijn goed. De informatie op de website mag wel wat verbeterd worden. Op de productpagina staat "Als er speaker montageringen of speaker aansluit kabels beschikbaar zijn voor uw auto dan worden deze direct meegeleverd. U hoeft dus niet op zoek naar aansluitmaterialen of andere benodigdheden." Bij de advertentie staat dat deze voor mijn situatie niet beschikbaar of niet nodig zijn. Dat mag duidelijker. Ik maakte uit de omschrijving op dat ik niet nog eens naar een lokale shop hoef te rijden voor aansluitmateriaal. Dat moest in mijn situatie dus wel. De link naar een pagina met meer informatie geeft een 404 foutmelding. Zowel de bevestiging van de ringen als aansluitkabels werden niet geleverd. Dat is op zich geen probleem. Ik vind wel dat als dit bekend is, het er dan duidelijk bij gezet moet worden. Nu is het een beetje afwachten of je extra materiaal nodig hebt tot je het deurpaneel hebt verwijderd. Voor wie speakers voor een Alfa Romeo Mito bestelt; - Voor het verwijderen van je huidige speakers moet je de popnagels uitboren of veilen, - De nieuwe montagering kun je het best opnieuw met popnagels bevestigen; dan moet je dus (de juiste) popnagels en een popnageltang in huis hebben, - De originele stekker past niet. Kabel 15 à 20 centimeter verlengen, - Andere connectoren nodig. Succes! Nogmaals; producten, levering en telefonische ondersteuning zijn gewoon goed. Informatievoorziening op de site kan beter.

snelle levering tegen correcte prijzen

Materiaal conform de beschrijving, correct geprijsd en snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

Super winkel

Snel geregeld, top service

Top contact

Telefonisch contact gehad met wat extra vragen over mijn bestelling Perfect en zeer correct te woord gestaan Dank jullie wel 👍👍👍👍👍

Zeer behulpzaam na een fout van mijn kant

Verkeerd afleveradres opgegeven! Netjes en heel snel opgepakt na contact met een medewerker van caraudio. Dag later de speakers binnen en gemonteerd. Ik had het veel eerder moeten doen! Ik heb net een set voor de achterportieren ook maar erbij besteld! Ja!! Ik ben er blij mee :)

Mooi assortiment tegen normale prijzen

Geen bijzonderheden. Bestellen gaat eenvoudig, afhandeling bestelling prima. Berichten over de levering eveneens prima. Product was stevig verpakt.

Snel geleverd met verloop stekker erbij..Aansluiten en genieten

slecht

mijn pakje blijft te lang weg begin van de week bestelt is er nog ni

Duidelijke informatie gekregen over wat ik wilde hebben.

Super voor elkaar!

Mijn bestelling geplaatst, De volgende dag thuis bezorgd. Onderdelen waren goed verpakt. Erg tevreden.

Goede site

Snelle service, mooi verpakt en op gestuurd aanrader, zal zo weer iest bestellen!

Spullen snel en netjes geleverd Helaas geen verleepkabels voor het aansluiten dus alles gesoldeert

Supersnelle en goede levering

Eenvoudig op de website gevonden wat ik zocht, ‘avonds besteld en anderhalve dag later in huis. Precies goed en daarnee mijn autoradioprobleem opgelost.

Top service!

Had een kabelset besteld, was niet op voorraad en toen hebben ze een andere kabelset met hoger vermogen verzonden voor de zelfde prijs. Al om al top service!

zeer goede kwaliteit kabelogen!

pofesionele kwaliteit voor goede geleiding ! topkwaliteit dit is wat je van gladen mag verwachten.

Snel geleverd, werkt zoals verwacht, kan niet beter.

Prima geregeld allemaal.

Snelle levering en goede communicatie

Top. Snelle service

Snelle service. Goed op de hoogte gehouden van de bezorging.

Frankeneng 17

6716AA Ede

Over Caraudioshop.nl

Caraudioshop.nl is jaren geleden ontstaan vanuit een passie voor car audio en aanverwante producten. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot de grootste car audio webwinkel in de Benelux. Caraudioshop.nl is een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.