Super product en snel geleverd.
Ik ben voor de premium speakers gegaan, die in mijn swift passen.
1 klein verbeter puntje.... er zaten geen schroefjes, bij de vulringen en deze paste niet over de 3 plugjes, die er standaard in zitten. De 3 plugjes (per seaker) heb ik er uit gehaald en heb de schroefjes, die bij de speakers zaten, deels gebruikt om deze vast te maken. Je komt dan wat schroejes te kort om de speakers vast te maken, maar dit lukte ook met de schroefjes van de orginele tweeters, die ik niet meer gebruikte.
De tweeters, paste niet op de zelfde plek als de oude tweeters. (Er zitten wel tweeterhoudertjes bij, om ze op het dashboard te plakken, maar ik wilde ze op de zelfde plek. Ik heb namelijk al een composet, standaard in mijn swift) dus ik heb met een stanlymes 2 kleine inkepingen gemaakt op de stam van de schroefgaatjes, van de kapjes, zodat ze daar in klemmen. Met een beetje geduld en souplesse, heb je dus geen schroefjes nodig daarvoor.
Het geluid is perfect en het doet wat het zegt dat het doet, maar hou er wel rekening mee, dat je zelf nog een vocht afschermer moet plaatsten. (Dit kan eventueel met een (groot) boterhamzakje, als je niets anders hebt, maar ik had nog zelfklevend plasic) Want bij mijn Swift, kunnen de speakers en contacten nat worden, als je door heel nat weer rijdt. En ja... als ze nat worden, heb je even geen geluid meer, tot dat je speakers weer droog zijn. Resonantie kan dan wel voorkomen, maar als je een beetje isolatiemiddel, tussen je speaker en plastic doet, is dat ook opgelost.
Het was even een beetje creatief zijn, maar binnen 2 uur zaten ze erin.
Ik zou dit product zeker aanbevelen, ondanks deze puntjes.