Pluspunten

Netjes, houden je goed op de hoogte en duidelijk. leveren snel, helemaal goed dus.

nee, voor mij niet

Pluspunten

Hele mooie website, ruim assortiment. Duidelijke uitleg, marktconforme prijzen. Levertijd goed, pakket keurig geleverd. Kortom blij mee en zeer zeker een aanrader. Gekocht pasklare boxen Golf 4 Cabrio (order 43840)

Ga zo door!

Pluspunten

Breed assortiment met een overzichtelijke en duidelijke webshop!

Terugkoppeling bij vertraging levering.

Pluspunten

Prima prijs, snelle levering en correcte afhandeling!

Pluspunten

nette en duidelijke website, mooie spullen en voor elke portemonnee, mijn luidsprekers vlot en netjes geleverd !

ga zo door !

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, tot zo ver goede communicatie, heb er meerdere malen al iets gekocht. Ordernummer: 43414

Soms mag er wat meer verpakkingsmateriaal in om heen en weer schudden te voorkomen, en of de omdoos met een laagje bubbel wrap te beschermen ivp strak tegen de buitendoos.

Pluspunten

Luidspreker set voor Seat besteld. Was goed geregeld en de volgende werkdag al in huis. Pasklare set voldeed aan alle eisen en was in no-time gemonteerd met alle meegeleverde toebehoren. Top beslissing deze aanschaf bij dit bedrijf. Ga zo door. Groet H de Boef ordernummer 43396.

ntv

Pluspunten

snelle service: op vrijdagochtend 11.00 besteld, zaterdagmiddag 14.00 in huis

Pluspunten

Netjes geleverd, alles zoals het hoort!

Pluspunten

duidelijke site snelle levering

geen

Pluspunten

Prima product, snel geleverd en een gebruiksvriendelijke en complete site om van te bestellen.

Pluspunten

Het product werd snel geleverd en het was prima verpakt. Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Top service, snelle levering.

Geen, alles ging vlekkeloos en binnen de afgesproken termijnen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, veel producten, en goede hulp bij vragen!

De site iets overzichtelijker soms

Pluspunten

Mooie prijzen. Vond ze nergens goedkoper + nog extra korting gekregen rechtsstreeks in winkelmandje. Blam 130rs composet met dynamat dempingsmatten besteld. Zondags besteld in belgie, maandag levering. Er ontbraken wel de 2 filtertjes voor de tweeters in de doos. Maar na een telefoontje werd dadelijk een set filters opgestuurd zonder vragen. Uitermate vriendelijk geholpen geweest. Ik zou er dadelijk opnieuw kopen. Order 43083

Geen, een voorbeeld voor anderen.

Pluspunten

Vriendelijke mensen, snelle service.

Nop

Pluspunten

Snelle levering Kwaliteit producten Zeer goed prijzen

Updates van de bestelling zijn niet 100% duidelijk

Pluspunten

Snellere levering

Pluspunten

Deskundigheid verkopen goede kwaliteit voor een lage prijs. Heel fijn dat ze setjes voor bepaalde auto's samenstellen. Vragen over mijn bestelling werden duidelijk beantwoord aan de telefoon.

Pluspunten

Super hulp gehad met het uitkiezen van welke spullen ik nodig had. Afgelopen weekend alles aangesloten en ben helemaal gelukkig!! Hartelijk dank voor de super service en snelle levering!! (Bestelnr 42782)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle levering

na mail dat het pakketje is overgedragen is aan bezorg dienst is er geen track & trace meer.

Pluspunten

Ik had per ongeluk twee dezelfde producten besteld, gelijk kreeg ik een mailtje of dit hoorde. Super, omdat dit niet de bedoeling was. Product ook snel geleverd.

Pluspunten

Snelle levering en super service

N.v.t.

Pluspunten

- snelle levering - uiterst correct in afhandeling bestelling(en) - pro-actief (vb. indien teveel besteld, en zelf geen aandacht aan besteed, volgt de vraag of de bestelling wel klopt en wordt zonder probleem aangepast) Kortom, een échte aanrader

Frankeneng 17

6716AA Ede

Over Caraudioshop.nl

Caraudioshop.nl is jaren geleden ontstaan vanuit een passie voor car audio en aanverwante producten. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot de grootste car audio webwinkel in de Benelux. Caraudioshop.nl is een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.