Pluspunten

snelle levering. overzichtelijk en op auto merk te zoeken. kwaliteit prijs verhouding heel goed. bij twijfel, kundig personeel om mee te mailen terwijl u op de site zit.

geen verbeterpunten

Pluspunten

Vlot geleverd en Brodit is gewoon goed spul. Mooi duidelijke web-site

Waarom alleen via Marktplaats geen verzendkosten en niet eens als je gewoon rechtstreeks op eigen site boekt ?

Pluspunten

Duidelijke communicatie en zeer snelle levering. Handleiding was ook goed en speakers zitten er al in en werken perfect!

Misschien een kleine tip maar wel handig, ik kan goed Engels maar maybe een NL talige beschrijving zou top zijn!

Pluspunten

Duidelijke site, snelle verzending, goed verpakt, zoals je zou verwachten.

Als ik echt moet zoeken naar een verbeterpunt zou het meer informatie zijn tbv het inbouwen in specifieke auto's.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

kreeg iets anders geleverd dan bestelt en op de factuur stond vervangen door iets anders maar dit is een andere soort

Pluspunten

Goede prijs en nette afhandeling. Niet teveel gedoe, zaterdag avond besteld en maandag middag kon ik het pakketje al ophalen.

Geen, ik werd voldoende op de hoogte gehouden (orderbevestiging, status van levering)

Pluspunten

- Snelle levering - Duidelijke website - Scherpe prijzen

- Geen

Pluspunten

Het is goed en netjes aangekomen

Door een storing moest ik 3 dagen langer wachten

Pluspunten

Goeie verzending en product in perfecte staat! Website erg overzichtelijk en veel betaal mogelijkheden.

niks

Pluspunten

Snelle levering Duideljike website Groot assortiment

geen geluids isolatie watten geen low pass filters geen reparatie dienst car hifi versterkers

Pluspunten

Klantvriendelijk snelle levering en antwoord op vragen. Kunnen veel andere webshops wat van leren.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site, duidelijke productbeschrijving en goede, scherpe prijzen

Geen.

Pluspunten

Snele levering en goed verpakt

Geen 1

Pluspunten

Bestelde pasklare composetje bevatte niet de juiste speakerringen en stekker. Dit werd echter zeer netjes opgelost.

Pasklare setjes preciezer samenstellen.

Pluspunten

zeer nette verpakking en duidelijke afspraken, ook achteraf per factuur te betalen

geen, uitstekend aan te bevelen bedrijf

Pluspunten

Duidelijke website best veel producten Er word duidelijk aangegeven wat je besteld en wat je krijgt

Pluspunten

Pluspunten

Volgens afspraak en goede kwaliteit

geen

Pluspunten

Per telefoon duidelijk te woord gestaan (geen wachttijd, direct te woord gestaan) over wat ik zou moeten bestellen, en zodra dit gedaan was dezelfde dag nog verstuurd (terwijl het al laat op de middag was!) Pakket de dag erna rond de middag al gearriveerd, top service en supersnel

Pluspunten

Perfecte service! Snelle levering en de allerbeste prijzen! Al bij al, ik blijf hier bestellen!!

Pluspunten

Uitstekend aankoop advies voor speakers in de door mij gewenste systeem configuratie. Kwaliteit voldoet geheel aan de verwachtingen.

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering

Een lekker wijf achter de balie of via de webcam. Maar dat is iets persoonlijks. De website is al duidelijk genoeg.

Pluspunten

super service en snelle levering , prijzen zijn ook super

gewoon doorgaan op deze weg

Pluspunten

Goede service , snelle levering en zeer gunstige prijzen

Gewoon doorgaan !!!!

Frankeneng 17

6716AA Ede

Over Caraudioshop.nl

Caraudioshop.nl is jaren geleden ontstaan vanuit een passie voor car audio en aanverwante producten. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot de grootste car audio webwinkel in de Benelux. Caraudioshop.nl is een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.