Pluspunten

Snelle bezorging, echt top!

Pluspunten

Ruime keuze. Goede afhandeling van de bestelling.

Iets meer toelichting bij de producten.

Pluspunten

Mooie website duidelijk en overzichtelijk en leuk dat je meer korting krijgt naarmate je meer besteld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima assortiment, goede producten. Na mijn vraag over de levertijd, werd netjes en adequaat gereageerd.

Levertijd wordt vaag gehouden. 'Op voorraad' blijkt 'Extern op voorraad' te betekenen, waardoor ik langer moet wachten op mijn bestelling. Order: 33723

Pluspunten

Super goede service in alle opzichten Goede en duidelijke website Super survice via telefoon Combi korting Te veel om op te noemen .

Geen . Just keep going on

Pluspunten

Zeer snelle levering en geen verplichting om een account aan te maken

Helaas paste de bijgeleverde stekker niet. Zelf wat geknutseld.

Pluspunten

Ordernummer 33522 en ordernummer 33577 Voor mijn 21 jaar oude opel omega heb ik een pasklare speakerset voor de voorportieren gekocht. De foamranden van de originele GM speakers waren allemaal in verre staat van ontbinding. Nu betreft het geen courante auto en liggen deze speakers meestal niet meer op de plank in de winkel. Op de website van Caraudioshop werd duidelijk vermeld dat de set compleet is met speciale tussen ringen en alle benodigde aansluit materialen. Eén maal bezig met de montage hoef je tussentijds niet meer naar de winkel om materiaal te kopen. Alles is inclusief. Na de bestelling volgde vrij snel de bevestiging en 1 dag later al de levering. Eerlijk moet ik toegeven dat de info van de website overeenkomt met de werkelijkheid. Binnen 1 uur had ik alle speakers van de voorportieren vervangen. Omdat de speakers in de achterportieren ook niet al te best zijn heb ik diezelfde avond ook nog een speakerset voor de achterportieren besteld. Voor mij is Caraudioshop een bedrijf waar met weet waar men mee bezig is en wat frustraties van klanten in de praktijk zijn. Hier speelt met serieus op in en nemen daarmee alle twijfels weg. Ga zo door. uw bedrijf zal ik zeker bij anderen aanbevelen.

Pluspunten

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website

Pluspunten

Zeer snelle levering en de speakers zijn geweldig

Zijn geen verbeter punten het is een top bedrijf

Pluspunten

snelle en betrouwbare levering

Pluspunten

Snelheid, helpdesk medewerkster perfect

Pluspunten

was er snel. paste makkelijk en jullie waren de goedkoopste

geen

Pluspunten

- Ruime keuze - Beste prijs - Snelle levering - Goede communicatie

Zo door gaan

Pluspunten

De speakers die ik een paar weken geleden al in mijn winkelwagen had gelegd waren hier afgelopen week nog steeds terug te vinden. Hierdoor ging het bestellen erg gemakkelijk. De levering was snel en keurig verzorgd.

Ga zo door.

Pluspunten

Goede klantenservice, duidelijke communicatie

Zoals op meerdere websites zou het top zijn als er duidelijk wordt aangegeven tot wanneer je de bestelling kan plaatsen om het pakketje de volgende dag al in huis te hebben. Voor de rest zie ik geen verbeterpunten en erg tevreden over deze winkel

Pluspunten

Klantgericht en men reageert snel op e-mail.

NVT

Pluspunten

Snelle levering, pasvorm zoals beschreven. Geluid uit de speakers meer dan goed.

Pasraam zou evt. boutjes/moertjes meegeleverd mogen hebben. Voor mij geen problem deze heb ik voldoende in de schuur ;-)

Pluspunten

Zeer behulpzaam als er iets is!

Pluspunten

Site ziet er goed uit, scherpe prijzen en veel producten.

Als je besteld hebt staat er een tijd wanneer het geleverd word. Alleen geen dag..

Pluspunten

Correcte en snelle behandeling van de bestelling. Schade aan het product door verzending (derden) is zeer snel en correct opgelost (verzending nieuw product)

Pluspunten

- uitgebreid assortiment, ook hoger segment audio en aansluit- en dempingsmaterialen - officieel dealer van Gladen - uitstekende afhandeling van orders, ook bij artikelen die minder snel leverbaar zijn - goede communicatie - orders worden netjes verpakt uitgeleverd Order 32740

Kan ik zo niet bedenken, vooral zo door gaan!

Pluspunten

Super snelle support en verzending. Complimenten voor Mevr. Post voor de snelle support.

Eigenlijk geen, de eerste indruk is de beste meestal. Dit bedrijf heeft zichzelf daarin bewezen.

Pluspunten

Snelle levering Goed contact

Pluspunten

Super goed contact reageren vlot en snel, producten die geleverd worden zijn van super goed kwaliteit, vriendelijk geholpen, en zeer snelle levering al mijn volgende spullen voor mijn auto haal ik hier!! Echt een aanrader

Geen verbeterpunten alles is perfect

Frankeneng 17

6716AA Ede

Over Caraudioshop.nl

Caraudioshop.nl is jaren geleden ontstaan vanuit een passie voor car audio en aanverwante producten. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot de grootste car audio webwinkel in de Benelux. Caraudioshop.nl is een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.