Goede, snelle en correcte levering !

Super goed product Alpine Swe-815 en snelle verzending

Top! Goede levering.

Ik was per ongeluk een product vergeten, maar dat kon na een mailtje al worden nagestuurd zonder probleem. Ook had ik wat problemen met verkeerd adres, maar dat werd allemaal snel afgehandeld.

Briljant pakket ontvangen, paste precies

Voor mijn mini een composet besteld, pas precies!! Goede kwaliteit

Speakers besteld en supersnel geleverd!

Ook al werd op hun website aangegeven dat door drukte bij Postnl de levering langer kon duren, had ik mijn bestelling binnen 24 uur in huis.

Snel en goed

Snel en goed

Heerlijk geluid

Het werkt uitstekend super goeie klank en bass ben er zeer blij mee echt top!

Snel, goeie website en goede prijs!

Snel via google gevonden wat ik zocht, prijs was marktconform en de verzendkosten lager dan standaard Postnl tarief. Snel geleverd!

Ze denken mee!

Ik had een set speakers/tweeters besteld. Op de website stond 2 tot 5 werkdagen bezorgtijd. 's Avonds besteld en de dag erna direct een mail: de set, die je wilt duurt langer, we kunnen vandaag een andere (iets duurdere) set voor je opsturen. Dat noem ik nog een klantenservice! Ook heb ik compleet in een deuk gelegen door de reacties van Frank. Top!

Uitstekende Service!!!

Ondanks problemen met het zoekraken bij de bezorgingsdienst is dit probleem snel opgelost en binnen zeer korte tijd het artikel alsnog keurig ontvangen. Daarvoor mijn dank! Artikel is zoals verwacht en eigenlijk beter! Heel blij mee!!! Kortom super goede service met directe reacties op mijn mail. Ga zo door en graag tot de volgende bestelling!!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Eerste bestelling bij Caroudioshop.nl. Prima bevallen. Makkelijk bestellen en snel in huis. Wat wil je nog meer?

Perfecte service!

Ik heb het premium speakerset voor de peugot 107 gekocht. Omdat ik wat vragen had over de montage heb ik een mailtje gestuurd. Ik kreeg een snelle reactie met duidelijke uitleg. Een goede service, dat mag gezegd worden!

Uitstekende hulp

Ondanks dat de versterker uitverkocht was, hebben ze mij snel geholpen met een vervangende versterker

Netjes geleverd. Spiekers paste goed met de spieker ringen voor mijn auto. Goede website en ook duidelijk

Prima Ervaring, Goede service.

Klantenservice reageert snel en adequaat. Retour duurde wel ca 8 dagen voor het geld terug was, op hun website staat tot 14 dagen. Dus op zich prima. Gratis retour en prima producten.

Super tevreden

Goeie werknemers die meteen reageren op een mail producten altijd optijd aan gekomen voor de rest heb ik niks te klagen

Ik heb speakers op maat gekocht en waren werkelijk perfect.

vlot bezorgd en gekregen wat ik verwacht had

de ene dag besteld de volgende dag geleverd en een hele schappelijke prijs zeer tevreden

Snelle levering en mooi product

Ik ben erg tevreden over de levering van mijn product, alles zat er netjes bij en snel in huis!

Top zaak!

Een vel sound absorber gekocht, ik kwam later alleen nog een klein stukje te kort. Ze hadden nog een klein stukje liggen wat ik voor niks mee kon nemen. Super!

Goede snelle service

Goede snelle service, keurig verpakt, ruim assortiment.

Ben super tevreden over mijn product

Ik zat vol spanning te wachten op mijn levering, dit omdat mijn dab+autoradio steeds storingen gaf, nu met aanschaf van Calearo systeem werkt super goed, duur in aanschaf maar wel zeer goede ontvangst in Dab+. Dank uwel

Supersnelle levering

Mijn 2e set Gladen speakers besteld vanwege super geluid voor in m’n DAF truck en supersnel geleverd,gewoon super service

Goed advies en goede service

Ze hebben mij perfect geadviseerd.

Zeer goede service

Mijn bestelling was er niet meer kan gebeuren maar heb datum gekregen dan hebben ze het binnen en 2 dagen later was het bij me product zeer tevreden werkt heel goed

Goede service verlenging

Klantvriendelijk. Reageren snel op emails als je vragen heb.

Frankeneng 17

6716AA Ede

Over Caraudioshop.nl

Caraudioshop.nl is jaren geleden ontstaan vanuit een passie voor car audio en aanverwante producten. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot de grootste car audio webwinkel in de Benelux. Caraudioshop.nl is een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.