kwalitatief goed produkt en super snel geleverd.

Het shirt past perfect n.a.v. de maat tabel op de website. De levering was razend snel. Helemaal top !

Quick delivery!

Quality products, quick delivery

Fantastic props, great quality and design

Bought Iyengar props on-line, super fast international delivery, great quality products.

Goede kwaliteit, mooi aanbod, snelle service, erg fijn!

Supersnelle levering

Zeer prettig bestellen, accuraat afgehandeld en heel snel bezorgd.

Hartelijk

Fijne website, mooie producten, met liefde verpakt en vlotte levering. Een foute levering werd snel en attent opgelost. Aanrader

Nicht zu empfehlen

Es kann nicht sein, dass es für die Rücksendung aus Deutschland nur eine Adresse in den Niederlanden existiert. Ich habe 4,95 € für den Versand bezahlt und muss jetzt noch 10,49 € für die Rücksendung bezahlen und habe nichts dafür bekommen. Ich bin verärgert und werde hier nie wieder etwas bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede communicatie. Goede levering .Goed product

Ik heb een mooie legging met veren-print in maat L besteld. Legging werd prima op tijd geleverd en lucky me, paste perfect! Kwaliteit ook mooi, katoen.

Hele snelle levering en degelijk ingepakt

Uitstekende levering

Uitstekende levering van bestelde producten

Goede producten, goed verpakt en snel verzonden

Het klopt!

Precies zoals je mag verwachten van materiaal en levering. Dank!

Excellent

The gifts were beautifully wrapped and personalized with the name I requested. Excellent attention to detail and responsiveness!

Above and beyond

Een webwinkel met een mooi aanbod, snelle bezorging en fijne service. Ik kon mijn man verrassen met een prachtig, comfortabel cadeau. Dank jullie wel!

Vlotte bezorging, prima product

"First timer" had even snel een passende broek nodig - deze werd de volgende dag al bezorgd en is zeer geschikt gebleken. Ik heb verder geen vergelijkingsmateriaal - maar deze past goed (met dank aan de maattabel), zit lekker, en geeft voldoende bewegingsruimte voor alle houdingen. De manchetten aan de broekspijpen zorgen ervoor dat de broek niet omhoog kruipt, het stofje is precies dik/dun genoeg (iets dunner dan een "gewone" jogging, dat is juist wel fijn als je actief bezig bent op kamertemperatuur).

Mooie kleding en snelle service

Kwalitatief, mooi en snelle service.

Prachtig assortiment. Fijn geholpen

Wat heerlijk dat er naast de Webwinkel ook een fysieke winkel is. Hou dat zo. Is voor mij echt een pluspunt en reden om terug te komen.

Leuke tasjes

Leuke tasjes heel snel geleverd

Heerlijke bolster en snelle verzending!

Heerlijke bolster en snelle verzending!

Fijn reismat & goede kwaliteit

Intussen is dit mijn tweede matje; ik wilde gewoon graag een nieuwe. Mijn andere reismat kan eigenlijk nog wel een paar jaar mee (nu 3 jaar intensief gebruikt, vooral op het strand dus met veel zand) en niet veel slijtage. Goede grip, ook als je zweet Makkelijk schoon te maken met gewoon water Makkelijk te vouwen of te rollen. En dus beach proof :-) Zeker aanrader!

Super *************

Goed, mooi, verantwoord assortiment, supersnel geleverd, verantwoord, duurzaam, compact ingepakt en ook nog fijn inhoudelijk antwoord op mijn vragen. Dank, blij mee :)

Mooie winkel

Een bijzonder compleet assortiment met alles wat je yoga en meditatie beoefening fijner maakt

Mooie winkel en vriendelijk/professioneel personeel

Fijne energie in een mooie winkel.

Verzendkosten te duur

Vind het slecht dat je als je wil ruilen , jezelf de verzendkosten moet betalen

Ceintuurbaan 306

1072GL Amsterdam

Over Yogisha

Alles voor een spicy yoga lifestyle vind je in yoga shop Yogisha. Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit yogamatten, yogakleding voor mannen en vrouwen, yoga props en meditatiekussens. Bestel eenvoudig online of kom langs in een Yogisha yogawinkel in Amsterdam of Den Haag. Hier ben je van harte welkom om yogamatten te komen voelen en yogakleding te passen om zo de juiste aankoop te doen. We zien de yoga community in Nederland gestaag groeien. Yoga is toegankelijker en heeft het geitenwollensokken-imago ver achter zich gelaten. Onze yogaproducten zijn onmisbaar bij deze nieuwe beleving van yoga. Tot ziens bij Yogisha!