Wat een top winkel!!

We zijn In Hoorn geweest voor 2 nieuwe fietsen. Super fijne medewerkers met heel veel kennis van allerlei soorten fietsen, daardoor heeft het ons makkelijker gemaakt om een keuze te maken. Ondanks de drukte in de winkel, nemen ze genoeg tijd voor iedere klant. Wij zijn erg goed geholpen door Ton bij onze keuze maken van de nieuwe fietsen. Toen we thuis kwamen wilden we toch iets wijzigen, we hebben toen even de klantenservice gebeld en het was geregeld. Ik zou zeker iedereen aanraden om hier een fiets te kopen!!

Wat een top winkel!

In Hoorn geweest voor een nieuwe fiets, super fijne medewerkers met veel kennis van alle fietsen. Nemen ondanks de drukte in de winkel toch tijd voor iedere klant. Erg goed geholpen bij de keuze van mijn nieuwe fiets. Vervolgens wilde ik toch nog wat extra bestellen toen ik al thuis was, even de klantenservice de dag daarna gebeld. Daar moest ik helaas wel 15 min wachten door 6 wachtenden voor mij, maar daarna goed geholpen en de producten werden keurig toegevoegd aan de bestelling. Ik zou iedereen aanraden om hier een fiets te bestellen.

Vakkundig en veel keuze

Was erg druk in de winkel maar eenmaal aan de beurt met alle aandacht geholpen. Vriendelijke en vakkundige mensen al is meer personeel op drukke dagen wel een aandachtspunt. Verder prima en wij genieten erg van onze nieuwe fietsen

Prima vakkundige service

Super snelle levering. Vakkundig advies en een geweldige fiets. Ben heel erg tevreden over fietsenstunt.

Pas 4 weken een nieuwe e-bike en tijdens een weekje in Zuid-Limburg deed de voorrem het niet meer. Remvloeistof was eruit gelopen. Dus daar een e-BIke moeten huren. De verkoper vond het verschrikkelijk dat we niet zo van de nieuwe fiets hebben kunnen genieten en dat dit nog niet eerder was/is gebeurt. Maar zonder enig probleem is de huurprijs op onze bankrekening gestort. En natuurlijk is de fiets ook gelijk weer gemaakt. Dat noem ik Top service!

Slechte communicatie en beloftes worden niet nagekomen

Nadat onderstaande zaken gepost waren, is er contact geweest met Fietsenstunt. Er zijn absoluut een aantal zaken niet goed gelopen maar een aantal hiervan zijn veroorzaakt door corona gerelateerde redenen. Na een goed gesprek waarin verbetering is beloofd daarom een aangepaste review. Kort samengevat: -Prijs is goed. Niks op aan te merken -Levertijden kloppen niet -Communicatie is beneden peil -Beloftes worden meerdere malen niet nagekomen Uitgebreide uitleg: De bestelling voor twee fietsen is 4 februari geplaatst. Er is eerst telefonisch overleg geweest aangezien de levertijd op de site niet duidelijk was. Dit i.v.m. een toen nog geplande reis door Europa waar de fietsen veel gebruikt zouden gaan worden. Er werd beloofd de fiets voor april te kunnen leveren. Daarna was het een tijd stil. Dit was begrijpelijk want nieuws was er niet. Echter richting midden maart was er nog geen status update en begon het krap te worden. Meerdere keren moeten bellen voor updates en elke keer de belofte de fiets te kunnen leveren. 17 april eindelijk een mail dat de fiets geleverd ging worden. Helaas was door corona de reis uitgesteld maar de beloofde leverdatum is dus drie weken overschreden. En nog geen complete fiets want de bijgeleverde accu was defect en er werd een tijdelijke demo meegegeven. Een prima oplossing maar een tijdelijke. De nieuwe accu zou de week erna omgewisseld worden. Hierna volgt een lange weg vol belletjes van mijn kant, mailtjes van mijn kant en elke keer de belofte de accu z.s.m. te leveren. Meerdere keren gevraagd mij op de hoogte te houden maar nul communicatie vanuit Fietsenstunt. 27 mei eindelijk een goed bericht. Er lag nog een accu welke opgestuurd ging worden. Dit was eigenlijk per toeval want als ik niet gebeld had, was deze hoogstwaarschijnlijk nog niet opgestuurd. 28-5 (twee maanden na de beloofde levering) dus eindelijk een complete fiets.

Hele snelle en vlotte bestelling. Heldere en duidelijke communicatie, bezorgdag was zo geregeld. Goede bezorgservice en rijklaar zoals ze ook beweren. Top aankoop en kan ze iedereen aanbevelen.

Vriendelijk, ervaren en een nette service!

Een prachtige winkel waar hard gewerkt wordt. Er is een ruim assortiment. We zijn vriendelijk geholpen door deskundig personeel. De paar probleempjes werden netjes afgehandeld.

Fietsenstunt was heel goed in de uitleg...

Fietsenstunt was heel goed in de uitleg in de winkel. In deze extra drukke tijd is er met man en macht gewerkt om e-mails te beantwoorden. Er is zelfs nog nagebeld om de fiets in afstemming en op tijd te kunnen leveren. Dank voor de service

Top prijs kwaliteit

Na diverse berichten te hebben gehoord ben ik maar eens naar Hoorn gegaan voor een nieuwe fiets. Ik was verrast door de mooie grote winkel. Het was wel druk maar genoeg te bekijken voordat ik geholpen werd. Echt lui met kennis. Leuk bedrijf die ik zeker zal aanraden

Wat een keuze

Enorm veel keus in de winkel in hoorn. Fijne medewerkers zonder opdringerig te zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Uitgebreid assortiment, snelle levering

Fiets online besteld en snel geleverd. Goede prijs kwaliteit

Erg fijn

Goed geholpen. Kundig en vriendelijk personeel met oog voor mijn wensen

Vriendelijk personeel, goed advies. Top

matige ervaring met fiets stunt nl

29 januari jl heb ik een elektrische fiets besteld en betaald. De fiets kon uiteindelijk niet geleverd worden. Daar kan ik begrip voor hebben als er beter gecommuniceerd was, en/of een goed alternatief was aangeboden. Niets van beiden. Na 3 weken niets gehoord te hebben, heb ik zelf diverse keren er achteraan moeten bellen. Begin maart heb ik wederom gebeld. ditmaal was ik behoorlijk geirriteerd. Na mijn dringende verzoek kwam de bevestiging van niet levering fiets en het geld werd uiteindelijk 3 maart jl terug geboekt.

Altijd perfecte + snelle service, ook in de garantie periode.

De leren handvatten van mijn Batavus E-Bike lieten aan de randen los. Mailtje naar Erwin / Ton en binnen een week had ik keurig 2 leren handvatten ontvangen. Daarom een welgemeend compliment aan het Service team van Fietsenstunt voor deze goede + snelle service!

Levertijd zou erg lang gaan worden maar daar hebben ze een uitstekende oplossing voor aangedragen!

Ik bestelde de fiets voor een fietsvakantie, de levertijd zou flink gaan oplopen vertelden ze me maar ze kwamen al snel met een alternatieve fiets en die gaan ze nu opsturen. Vriendelijke mensen met ook aardig wat productkennis.

Zeer goed, Batavus Razor heren 2019

Fiets besteld via internet op een zaterdag, fiets keurig netjes de vrijdag erop afgeleverd geheel rijklaar , versnellingen goed, remmen stuur banden etc. Vervolgens een testrondje testen 25km. Wat een GEWELDIGE fiets de Batavus Razer heren 2019 voor 1749,- euro een hele nette prijs. Deze fiets is boven mijn verwachting had wat testen gezien etc. met review cijfers rond de 6.4, de motor Yamaha 80Nm is fluisterstil de rest van de fiets voelt superdegelijk aan. Ja de achterrem produceert wat geluid via de blokjes dat viel mij op. Zithouding TOP zadel en stuur eenvoudig te verstellen, schakelen en motor geweldig, een lekker stijve sportieve en fluisterstille fiets. Heb voorheen enkele keren op een voorwielaangedreven fiets gereden, mijn gevoel met de middenmotor is dat deze minder trekt aan je armen bij het optrekken lijkt het. Blij met deze aankoop!

Een zaak met ruime keus en zeer veel mogelijkheden

De mensen van Fietsenstunt denken net zolang met je mee en dragen nieuwe mogelijkheden of opties aan, totdat je tevreden en blij met je nieuwe fiets bent. Super!

Uitstekend geholpen en mooie winkel

Wij wisten niet goed welke fietsen we wouden hebben maar de verkoper kon ons hierin heel prettig adviseren en nam er ook alle tijd voor. Na meerdere fietsen te hebben geprobeerd is onze keus uiteindelijk gevallen op 2 Koga fietsen. Zeer tevreden en zeker een aanrader! Tot de volgende keer!

Mooie winkel, goed geïnformeerd personeel

Na een rondje lopen door de zaak. Goed geholpen door een hulpvaardige verkoper. Kwam met goede suggesties. Nu mooie fiets voor een scherpe prijs.

Top geregeld

Goed prijs

Goed geholpen

Vriendelijk en behulpzaam

We zochten een fiets voor onze dochter voor haar verjaardag en om naar het voortgezet onderwijs te gaan. Ze had een paar fietsen op het oog waar ze geen keus uit kon maken. Toen zag ze ineens een kleur die er eerst nog niet stond en dat moest hem worden. Het was er echter 1 die zeer lastig verkrijgbaar was ivm de kleur die enorm gewild was. Maar de medewerker in Hoorn zei dat hij zijn best zou gaan doen om er nog 1 te bemachtigen. Paar dagen later kregen we bericht dat het gelukt was en dat het alleen nog wachten was op ontvangst. Dag voor haar verjaardag had ik nog gebeld of hij op tijd binnen zou zijn maar dit ging volgens hem niet meer lukken. De verbazing was dan ook groot dat we een half uur later een bevestigingsmail ontvingen waarin stond dat de fiets de volgende dag, dus op haar verjaardag, klaar zou staan. Helemaal perfect dus en een blij ei van een dochter. Top geregeld. Komen zeker terug mochten we weer op zoek zijn naar een fiets.

Omtaplein 7

1771CW Wieringerwerf

Over Fietsenstunt.nl

Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.