Prettige contacten en goede afspraken

Prettige ontvangst en goede voorlichting. Flexibele onderhandelingen gericht op een resultaat dat voor beide partijen tevredenheid bracht.

Prima service en klantgerichtheid

Ben goed geholpen door de medewerkers in Wieringerwerf. Alleen wist 1 medewerker niet dat ik zou komen proef fietsen. Gelukkig was de fiets er die ik wilde uitproberen.

Prima geholpen, goede uitleg.

Prettig en prima geholpen, goede uitleg gehad, snelle services.

Heel fijn geholpen.

23 september mijn Sparta M9B dames elektrische fiets gekocht. Ben er heel tevreden mee, Zeer goed geholpen door de mannen. Ik hoop er heel veel fiets plezier van de hebben. Over service kan ik niets mededelen.

Goede kennis. Goed geholpen

Ik werd goed en professioneel geholpen. Personeel had goede kennis van zaken. Fiets was keurig afgesteld toen ik m kwam halen.

Mooie zaak

Veel keus in Hoorn en een mooie grote winkel. Had ik niet verwacht maar top hoor

Prettig

Goed geholpen en servicegericht!

Goed en snel geholpen aan een mooie kinderfiets!

Top bedrijf!

Ik ben zeer vriendelijk geholpen door alle medewerkers. Ze luisteren goed naar de behoefte van de klant en geven daarbij een passend advies. Mede hierdoor was ik direct verkocht, het gebeurd nog zelden dat ik ergens in de winkel iets wil kopen. Dit vanwege de klantvriendelijkheid van tegenwoordig die bij velen winkels bijna niet meer te zien is. Gelukkig is dat bij fietsenstunt totaal niet aan de orde! Zoekt u een fiets of heeft u vragen? Dan raad ik u Fietsenstunt zeer zeker aan! Vriendelijke groet, Jadey Smit

geen problemen

Prima geholpen door de medewekers!!

Professionele verkoper heeft ons geholpen. Één die er ook voor uitkomt als hij geen antwoord op een vraag van mij heeft.

mooie fiets gekocht in een mooie zaak!

Met hulp van medewerkers van Fietsenstunt een tweetal fietsen uitgezocht, op deze fietsen een proefrondje gereden en een keus gemaakt. We gaan voor de Sparta M8B! Helaas was de belangstelling voor deze fietsen zo groot dat de fabriek niet direct kon leveren. We hebben dan ook even moeten wachten op de levering. Bij de aflevering kregen we de benodigde informatie, werden de fietsen goed afgesteld en vervolgens zijn wij blij naar huis gefietst. Kortom: goede fietsenwinkel die zijn afspraken nakomt!

Goede informatie. Prima kwaliteit. Goede prijs. Fantastische service. Lekker Noord-Hollandse nuchterheid. Zo hoort een winkel te zijn!!

Meedenkend en buitengewoon vriendelijk

10+ voor dit bedrijf

Uitermate goed geholpen in de vestiging in Hoorn. Ervaren medewerker heeft alles goed uitgelegd en nam de tijd. We waren verrast door de keuze, dit hadden we niet verwacht van deze online winkel. Grote winkel met veel keus. Nogmaals kan ik dit bedrijf iedereen aanbevelen voor een nieuwe elektrische fiets. Keus is gevallen op de Sparta m9b. Dit model was ook op voorraad, waar deze bij veel winkels niet meer leverbaar was.

We zijn goed geholpen!

We zijn goed geholpen. Ze zijn erg klantvriendelijk. Ze hebben ons goed geholpen bij de aankoop van een fiets.

geweldige winkel wervershoof

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk,geen opdringerige verkooppraatjes.Eerst bij een andere fietsenzaak geweest maar niets naar onze smaak kunnen vinden. Bij de fietsenstunt in wervershoof maar 10 minuten nodig om de juiste fiets te vinden.

Mooie grote winkel met veel keus

Vriendelijk personeel en niet opdringerig. Bij aflevering in de winkel is de fiets goed afgesteld en er is een goede instructie gegeven.

Prachtige winkel met veel keus!

Veel keuze in fietsen en merken, maar ook accessoires. Vriendelijk personeel, ben goed geholpen!

Prima uitleg, geen verkoop druk. Bij aflevering heldere duidelijke uitleg

Op ons gemak de fietsen kunnen proberen. Geen opdringerige verkooptechnieken. Alle tijd was er voor ons. Bij aflevering wederom alle tijd voor uitleg en instructie. Niet even afraffelen Gewoon prima!

Goed geadviseerd voor ebike

Goed geadviseerd door vriendelijke verkoper. Keurig aan huis geleverd ondanks dat de levering iets langer duurde dan verwacht.

Goed advies, gedegen vakmanschapen klantvriendelijk bij het kiezen van een nieuwe E- bike.

Een gedegen en goed advies van Ton gekregen bij het kiezen van een nieuwe E-Bike. Verschillende fietsen geprobeerd en uiteindelijk is het een Qwic geworden. Klantvriendelijke winkel en nu in het bezit van een super fiets.

Super geholpen bij het kiezen van een geschikte fiets

In de winkel werden alle opties in mijn prijsklasse geshowd en ik werd daarbij heel netjes geholpen. Al mijn vragen werden beantwoord, er was veel expertise bij de verschillende medewerkers. Dit was de enige winkel (van de 4 winkels die ik bezocht heb) waarbij ik niet het gevoel kreeg dat ik iets aangesmeerd kreeg of hier per se iets moest kopen. Dat maakte juist dat ik naar deze winkel terug kwam. Ik kreeg een flink aantal fietsen om uit te proberen, zodat ik echt een gedegen keuze kon maken.

Zo zou iedere aankoop moeten gaan!

Een fiets kopen en gewoon advies krijgen er wordt echt tijd voor je genomen. Met anderhalve week kon de fiets gehaald worden en weer wordt de tijd genomen om informatievte geven, de fiets af te stellen, een kopje koffie en met deze berkoper een hoop humor en plezier!

Gewoon goed

Ik werd goed geholpen Na een klein mankement dat is goed verholpen hoop ik weer jaren Lekker te fietsen

Omtaplein 7

1771CW Wieringerwerf

Over Fietsenstunt.nl

Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.