Goede en duidelijke service

Een e-Bike en gewone herenfiets gekocht bij jullie. Oplader van accu deed het niet, kreeg gelijk een nieuwe mee.

Vlotte afhandeling

Prima winkel. Goed geholpen

Prima geholpen in wervershoof

Heel goed uitleg gekregen over de fiets Die ik wilde kopen.duidelijke offerte. De aflevering van de fiets was prima

Ze zijn service gericht en luisteren naar de wensen van de klant

Ze zijn servicegericht en luisteren naar de klant!

Leuke mensen grote winkel

Vriendelijk geholpen en goed geadviseerd door ton. Echte fietsenmaker met liefde voor het vak.

Goeie service

Goeie service

Deskundige, vlotte hulp

Prima persoonlijke behandeling

Wij werden goed geholpen. Duidelijk kennis vN zaken. En zelfs onze fiets een dag eerder klaar. Jullie krijgen een compliment.

Goed geholpen

Super aankoop ivm goede adviezen van Auke Hofstra

Erg blij met aankoop. Had de fiets op internet uitgezocht maar Auke adviseerde op basis van mijn wensen een betere fiets waarop hij korting mocht geven. Hierdoor was ik per saldo niet duurder uit. Heel erg blij mee.

Vriendelijk personeel, goede uitleg, kennis van zaken.

Alleen de naam “Fietsenstunt” vind ik goedkoper aan doen voor zo’n mooie zaak.

Ik ben heel goed geholpen

Contact en service was perfect

Aankoop goed afgehandeld

Een elektrische fiets aangeschaft.

Snelle service, bekwame medewerkers.

Heldere uitleg gehad. Fiets werd snel geleverd. Helaas was besproken aanpassing niet verricht en waren de banden nog leeg bij het ophalen. Oog voor detail lijkt in de haast vergeten. Wordt kosteloos achteraf geregeld, maar moet daarvoor wel een keer terug naar de winkel.

Alleen jammer dat mijn bagagedrager er niet opgemonteerd was zoals afgesproken

Prima fietsenwinkel

Je wordt goed geholpen zonder al te lang te wachten.

Uitstekene

Uitstekende voorlichting door medewerker die er alle tijd voor neemt om een juiste keuze te maken

Fijne service in winkel Hoorn, slechte afspraak leveringstijd

Bij aankoop fiets fijn geholpen door Ton sr. Leveringstijd fiets was heel slecht. Fiets zou geleverd worden tussen 13.00-15.00. Vervolgens om 15.15 nog geen bezorger. Gebeld en vrouw gaf aan voicemail was ingesproken ( was helaas niet zo) en dat het wel 17.00 uur kon worden. Uiteindelijk om 17.15 geleverd. Tip: als tijdspad wijzigt, graag klant door u tijdig informeren i.p.v. dat klant zelf moet bellen.

Goede service en klantvriendelijk

Afgelopen woensdag 3 juli 2019, werd onze Uebler X21S fietsendrager bij ons afgeleverd, geheel volgens afspraak. Wij hadden voor de koop nog enige vragen,of deze fietsdrager wel paste op de hybride trekhaak van Brink, de medewerker heeft alles uitgezocht, en liet ons weten dat het geen probleem was, waarop wij meteen de bestelling geplaatst hebben. Mijn score voor Fietsenstunt.nl qua service en prijs verhouding gemeten tussen 1 en 10 = 9 Met dank, Ron Jansen Amsterdam.

Goed.

Klantvriendelijk. Prima uitleg bij levering. Geen bel?????

Altijd goed en direct geholpen.

Vorig jaar augustus 2 nieuwe elektrische fietsen bij Fietsenstunt gekocht. De fiets welke mijn vrouw gekocht had beviel haar uiteindelijk niet. Zonder extra kosten is de fiets geruild voor een ander exemplaar van een ander merk.

Zeer goed geholpen

Werd heel goed geadviseerd, fiets snel geleverd, helemmal top, fijne fiets!

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Zeer goed geholpen met mijn keuze

Omtaplein 7

1771CW Wieringerwerf

Over Fietsenstunt.nl

Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.