Goed advies gehad en mooie prijs

Bedankt goed advies gehad en goede prijs. Vriendelijk geholpen

Pluspunten

klant vriendelijk.

Pluspunten

Uitmuntende service bij dit bedrijf. Vrijdag een elektrische fiets besteld en zaterdag al geleverd! Het cadeau voor me vrouw is goed aangekomen. Nogmaals dank en met name aan robin van de klantenservice.

Niets op aan te merken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik werd geholpen door Koen en die was vriendelijk en heeft mij prima geholpen.

De communicatie is slecht. Ik moest steeds zelf bellen om achter de status van mijn bestellen te komen. Dat vind ik niet goed en is echt iets wat verbeterd moet worden.

Pluspunten

Veel keus mooie fietsen. Goed geholpen door verkoper Koen Ik zal jullie zeker aanbevelen

Pluspunten

Fijne mensen. Goed advies gehad

Pluspunten

NEMEN DE TIJD VOOR JE, BESLISSING OVER DE AANSCHAF NIEUWE FIETS GEVEN GOED ADVIES EN UITLEG

GEEN

Pluspunten

Eerlijk verhaal Goed geholpen Mooie prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fiets na 2 dagen om kunnen ruilen terwijl er op was gefietst

Snellere levering

Pluspunten

Goede service, snelle levering.

Pluspunten

Betrouwbaar en leuk geholpen in de vestiging in Hoorn. Moesten we wat langer wachten, maar er werd wel aandachtig geluisterd en goed geholpen. Uiteindelijk 2 maal de fiets van het jaar gekocht met grootste accu.

Misschien wat extra personeel in het weekend.

Pluspunten

Duidelijke site en een mooie winkel. Ik had me eerst georiënteerd op de site en ben toen naar de winkel in Hoorn gegaan voor een proefrit, daar heel goed geholpen. Vriendelijk personeel, goede service, veel keuze en mogelijkheden.

Pluspunten

Ongedwongen en heel vriendelijk geholpen in de winkel. Ook mooi dat er zoveel keus is

Pluspunten

Overzichtenlijk website Top geholpen aan de telefoon door ton. Veel fietsverstand. Top

Pluspunten

Super vriendelijk geholpen in hoorn! Ze hebben de levering kunnen voorspoedigen, waardoor wij de fietsen mee hebben kunnen nemen op vakantie.

Zou het niet weten

Pluspunten

Komt afspraken na Goeie service Veel fietsen om uit te kiezen

Ga zo door

Pluspunten

2 fietsen ontvangen De 1e fiets was fant.afgesteld zogoed dat meningitis fietsenzaak jealous op is De 2e filets was iets minder ik denk door de drukte De

Let op Bij de 2e fiets zit de achteremkabel tussen de l.hoef en de begagedrager zodat de linker rem nite hoed werkt

Pluspunten

Heel goed geholpen met mijn aankoop en alles was heel goed uitgelegd

Kon niks bedenken

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Goed geholpen. Super blij met onze bakfiets

Pluspunten

Zeer professionele medewerkers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er was een probleem met leveren, uiteindelijk goed opgelost, zoals het hoort en de bestelling uiteindelijk gratis ontvangen. Zo hoort het !

Pluspunten

Voorraad van de qwic mn380, nergens direct leverbaar en daarop besloten om 2.5 uur te rijden naar Hoorn. Winkel is ruim omgezet en vriendelijke medewerker met kennis van zaken!

Winkel in het zuiden van het land.

Pluspunten

De leverdatum van de bestelde fietsen was nogal kritisch door een geplande fiets vakantie. Aanvankelijk was er vertraging maar fietsenstunt heeft er alles aan gedaan om toch onze vakantie te laten doorgaan, een pluim.

Het verschil duidelijk maken in voorraad datum en leverdatum.

Omtaplein 7

1771CW Wieringerwerf

Over Fietsenstunt.nl

Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.