Pluspunten

Prima geholpen. Goede winkel en service.

Gebruiksaanwijzing bij mijn ebike

Pluspunten

Zeer goede service icm concurrerende prijzen. Waar zie je dat tegenwoordig nog?

Pluspunten

Fijne mensen met liefde voor het vak. De taart volgt nog hoor! ;-)

Pluspunten

Snel en vakkundig geholpen, mijn dochter is superblij met haar nieuwe fiets!

Pluspunten

Enorm vriendelijk geholpen in de winkel in Hoorn. Qwic ebike is dezelfde week nog geleverd.

Verzekering was niet helemaal duidelijk bij de verkoper, verder goed geholpen.

Pluspunten

Goede service en behulpzaam!

Pluspunten

Ze nemen de tijd voor je en proberen aan al je wensen te voldoen. Snelle levering en goede kwaliteit!

Pluspunten

Enthousiaste, deskundige verkopers. Zeer gevarieerd aanbod.

Pluspunten

goed geholpen

Pluspunten

Coen is een erg fijne verkoper in de fietsenwinkel gevestigd in Hoorn. Mede door hem heb ik een mountainbike aangeschaft. Hij heeft duidelijk veel ervaring met het gebruik en de verkoop van mountainbikes. Hij gaf mij informatie en tips over het mountainbiken. Gewoon een topverkoper.

Pluspunten

Klantvriendelijk Niet opdringerig Juist advies

Pluspunten

Goed geholpen en je kan de oude fiets inruilen

Pluspunten

Netjes afgeleverd binnen 2 werkdagen. Niets op aan te merken.

Pluspunten

Website is duidelijk. Na de fiets Besteld te hebben direct een bevestiging via de mail. Dag na de bestelling al bericht dat de fiets de dag er na bezorgd ging worden. Bezorging was netjes en de fiets ook ECHT rijklaar afgeleverd.

Pluspunten

Ik zocht een Qwic rd10. Na telefonisch contact afgelopen zaterdag naar de winkel in Hoorn gereden. Ze hadden als een van de weinige alle kleuren op voorraad staan. Gezien de naam van de winkel had ik niet een winkel verwacht van deze afmeting. Uiterst vriendelijke verkoper Koen heeft mij goed geadviseerd en de fiets met accessoires kon ik 1.5 uur later ophalen! Nogmaals complimenten voor jullie aanpak en ook naar Koen! Groeten Wim

Kan het niet bedenken

Pluspunten

Zowel POS. als neg. Punten van de modellen werd verteld. Niet het opdringerige gevoel van een verkoop grage medewerker met weinig vakkennis

Pluspunten

Klantvriendelijk, en duidelijke informatie.

Pluspunten

Duidelijke website en communicatie was goed, ook bij een probleem na ontvangt van de bestelling

Mobiel betalen werkte niet, kan ook tijdelijke storting zijn, dit weet ik niet?

Pluspunten

Goed advies gehad ze weten waar ze over praten. Vaklui. Netjes afgeleverd door aardige chauffeur Jeroen!

Website op smartphone verbeteren

Pluspunten

Goed geholpen in de grote winkel in Hoorn. Geen opdringerig gedoe en ik kon rustig rondkijken want er was keus genoeg. Mooie elektrische fiets gekocht

Moest even wachten voor de koffie

Pluspunten

Overzichtlijke website en prima prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!

Niks

Pluspunten

Hele leuke sfeer in de winkel in hoorn! Prettig ontvangst en duidelijke uitleg van een ervaren medewerker, die nog echt liefde voor het vak heeft.

verzekering was bij deze mederwerker niet helemaal duidelijk. Jongere mederwerker heeft later uitgelegd dat ze zijn overgestapt naar ANWB. Dit is later keurig afgesloten voor onze elektrische fietsen.

Pluspunten

Wij werden zeer verrast door het grote aanbod in de vestiging Hoorn. Dit hadden wij niet verwacht voor deze online winkel. Ervaren medewerker heeft ons alles uitgelegd en onze keuze is gevallen op de qwic met middenmoter. Fietsen zijn 5 dagen later bezorgd en de eerste kilometers zitten er al op. Nogmaals dan voor de keurige afhandeling en ontvangst.

Creditcard werkte niet. Voor hogere bedragen adviseer ik dit aan te sluiten voor jullie klanten. Verder niets meer dan lof over jullie bedrijf en service.

Omtaplein 7

1771CW Wieringerwerf

Over Fietsenstunt.nl

Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.