Pluspunten

Zeer tevreden Snelle duidelijke levering. Wat ze zeggen komen ze na. Dochter kon er zo mee weg fietsen.

Pluspunten

Wat een leuke firma, voldoende keus en afgelopen zaterdag geweest in de winkel in hoorn. Ruim opgezet en goed geholpen.

Pluspunten

- duidelijke uitleg - meedenken naar praktische oplossingen; - vriendelijk personeel; - geen probleem om een proefrit te maken; - ga zo door!

- geen!

Pluspunten

Heel mooi bedrijf en erg overzichtelijk

Pluspunten

Goede service bij de aftersales Goed en begrijpelijk advies Vriendelijk en deskundig personeel Snelle en adequate reactie op klachten

Pluspunten

Prettige zaak, niet opdringerig kon rustig rond kijken

Pluspunten

Erg tevreden over de Batavus CNCTD de Luxe en snelle levering. Goede communicatie en updates omtrent aflevermoment van de fiets. Leuke en enthousiaste bezorger.

Pluspunten

Eigenlijk alles is goed gegaan, van te voren contact gehad en elektrische fietsen zijn in goede staat afgeleverd. Niets op aan te merken!

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede communicatie.

Betere filtermogelijkheden op de website voor smartphone.

Pluspunten

Levering was snel en het kerstcadeau viel goed in de smaak bij onze dochter!

Pluspunten

Grote kennis van e-bike systemen. Men weet echt alles te vertellen over de verschillende fietsen. Ik ben zeer blij met mijn nieuwe Sparta fiets.

Nog niet

Pluspunten

Maken afspraken waar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Aflevering van fiets door partner op goede dag

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel in Hoorn, namen de tijd voor ons en verschillende elektrische fietsen kunnen testen. Mooie, ruim opgezette winkel. We voelden geen druk om te moeten beslissen, wat het verschil maakt bij Stella in Zwaag.

Ga zo dooor! De eerste kilometers zitten en naar tevredenheid op!

Pluspunten

Afgeleverde electrische fiets voldeed prima aan verwachtingen. Alles werkt perfect en zelfs de accu was volgeladen.

Levertijd op website + 2 weken , bleef ook zo vermeld staan. Kreeg echter al snel bericht dat dit eerder 7 weken werd. Wordt verder wel goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Snelle bezorging conform tijden op website. Scherpe prijs

Pluspunten

Goed advies gehad in de winkel in Hoorn. Uiteindelijk twee fietsen gekocht die dezelfde week keurig aan huis werden bezorgd. De kids konden er direct mee wegrijden. Prima!

Pluspunten

Overzichtelijk website en goed advies via vriendelijke klantenservice. Ze weten waar ze het over hebben

Meer winkelpunten?

Pluspunten

Heel goed geholpen! Personeel nam echt de tijd voor mij. Veel keuze in de winkel en mogelijkheid om meerdere fietsen te proberen. Eerlijk en goed advies!

Pluspunten

Afgelopen zondag een fiets aangekocht in de winkel Hoorn, medewerker (volgens mij Youri) heeft ons heel vriendelijk geholpen. Geen vraag was teveel en uiteindelijk een mooie elektrische mamafiets gekocht! Woensdag is de fiets bezorgd en alle accessoires zijn op de fiets geplaatst. Alle lof voor de afhandeling en vooral klantvriendelijkheid.

Op dit moment geen

Pluspunten

Half jaar geleden een mooie fiets voor mijn dochter gekocht. Na een half jaar een paar kleine aandachtspuntjes aan de fiets en deze werden direct opgepakt en opgelost. Zeer plezierig contact gehad.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Een fiets verkopen en leveren is een maar wat als die fiets tijdens de wettelijke garantie stuk gaat en je niet in buurt woont? Dan laat fietsenstunt je in de steek. Enige mogelijkheid is m zelf de verzendkosten te vergoeden a Eur 59,-. Je mag ook naar een plaatselijke dealer maar dan vergoeden ze helemaal niets! Echt waardeloos.

Als je door heel het land fietsen verkoopt zorg dan ook dat klanten geholpen kunnen worden in garantietijd.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen, ruim de tijd genomen. Duidelijke uitleg.

Omtaplein 7

1771CW Wieringerwerf

Over Fietsenstunt.nl

Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.