5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Everything perfect -

Verbesserungspunkte

none

Pluspunten

Vakkundige en eerlijke voorlichting. Ze nemen de tijd voor je en een proefrit mag altijd.

Het is er meestal druk waardoor je soms lang op je beurt moet wachten. Maar als je eenmaal aan de beurt bent nemen voor jou ook weer alle tijd.

Pluspunten

Goed , vriendelijk en ervaren verkopers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijk personeel

Beter de fiets nakijken of hij compleet is. Bv fietsbel miste. Hiervoor teruggeweest.

Pluspunten

Namen de tijd voor je met uitleg, en wisten waar ze over hadden!

Pluspunten

Super mooie winkel in Hoorn. En deskundig advies tijdens de verkoop. Het afleveren ging ook geweldig.

Pluspunten

goed uitleg over de verschillende fietsen

de levertijd van de fietsen is soms niet helemaal duidelijk.

Pluspunten

Mooie nieuwe winkel met alle merken. Ze nemen echt de tijd om de juiste fiets te kiezen. Ik mocht ook proberen wat ik wou.

Pluspunten

Goed geholpen en goede service

Pluspunten

Vriendelijk, klantgericht, positief

Ga zo door!

Pluspunten

Goede service. We werden snel en vakkundig geholpen. Omgang naar elkaar toe als collega's kwam prettig over, gezellig en behulpzaam. Ook werd duidelijk uitleg gegeven over de verzekering en wanneer de verkoper iets niet wist, meldde hij dat. Deze openheid geeft vertrouwen.

Voor nu niet. Ik zou zeker terugkomen wanneer ik weer een nieuwe fiets wil kopen.

Pluspunten

Prima service geen rare beloftes eerlijk en recht voor zijn raap Wij zij daar goed en correct geholpen

Misschien telefonisch iets sneller berijkbaar

Pluspunten

Super goede service! Goede uitleg gehad over de fiets en uitstekend geholpen. Fiets werd direct fiets klaar gemaakt en mijn dochter is erg blij met haar fiets!

Alles was perfect dus geen verbeterpunten nodig.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede advisering en vriendelijke behandeling in de winkel (hoorn)

Bijzonder slechte administratieve afhandeling van de bestelling: weken gewacht op contact en bevestiging van de bestelling!

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel. Je krijgt de ruimte om een fiets uit te proberen

Pluspunten

Verstand van zaken, erg prettig in de omgang, maakt waar wat ze beloven

geen

Pluspunten

Vak kennis over elektrische fietsen

Pluspunten

Service niveau is hoog! Uitleg over elektrische fietsen is erg goed en geholpen door een enthousiaste wat oudere medewerker, je kon merken dat hij een vakman is.

2 maal qwic mn380

Pluspunten

Snelle levering en fiets waar keurig netjes ingepakt. En helemaal gebruiksklaar: Na uitpakken kon mijn dochter er meteen op weg fietsen.

Pluspunten

Vriendelijke, vlotte en deskundig personeel.

Houden zo.

Pluspunten

Misschien iets helderder over service onderhoudscontract wat en hoe . Verder prima klantenservice erg tevreden.

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar, je wordt heel netjes te woord gestaan en ze denken goed met je mee. Goede service.

Op het moment niet. Zeer tevreden.

Pluspunten

- Beste prijs voor de bestelde fiets - Goede afspraken kunnen maken over levering

Pluspunten

De fiets was netjes voorgemonteerd met bijbestelde accessoires en goed ingepakt. De levering was ook veel sneller dan op de website stond, ze hebben het tot in de achtertuin afgeleverd. Top!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelling was snel binnen

Retour afhandeling! Zit al anderhalve week te wachten op reactie van retour zending hoor niets meer! Reageren niet op de mail en aan de telefoon worden we afgewimpeld.

Omtaplein 7

1771CW Wieringerwerf

Over Fietsenstunt.nl

Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.