2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelling was snel binnen

Retour afhandeling! Zit al anderhalve week te wachten op reactie van retour zending hoor niets meer! Reageren niet op de mail en aan de telefoon worden we afgewimpeld.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Netjes op tijd bezorgd. Ik kon bij bezorging betalen. Contact is goed,maar de service niet.

Retour gaat moeizaam. Nog steeds geen geld terug gekregen(na een maand). Problemen worden niet opgelost.

Pluspunten

Het advies voor het aanschaffen van een e-bike was zo duidelijk, overtuigend en goed dat ik besloten heb mijn e-bike bij fietsenstunt aan te schaffen. Ik heb hier absoluut geen spijt van. De fiets voldoet aan de verwachtingen en de levering was volgens afspraak. Mijn complimenten.

Het achterlaten van de fiets, na het verhelpen van een accu probleem, door de chauffeur kan beter. Hierover contact gehad en de kwestie zou met de chauffeurs worden opgenomen.

Pluspunten

mooi groot opgezet, fijne klandizie tot nu toe. Ik heb een omderhoudsverzekering er bij genomen, maar nog geen gebruik van gemaakt. dus daar kan ik nog geen mening over geven.

tot nu toe geen

Pluspunten

Goed geholpen en hebben ook veel verstand van de fietsen die er staan

Jammer dat ze vergeten waren me slot op te sturen per post, nadat ik gebeld had was het slot er binnen 3 dagen

Pluspunten

Belofte binnen 24 uur bezorgd word niet nagekomen. Maak geen beloftes die je niet waar gaat maken.

Pluspunten

De fiets werd snel geleverd. De accessoires die ik erbij besteld had, waren al gemonteerd. Toen ik een vraag stelde per mail, kreeg ik vlot een antwoord terug. Ik ben tevreden over dit bedrijf.

N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fiets snel geleverd.

Aantal puntenvd fiets niet in orde, direct hierover gemaild. Fiets geleverd met beschadiging ah stuur. Hiervoor wordt een lakstift opgestuurd? Fiets op dubbele standaard staat scheef, geen reactie op gekregen. Versnellingen die niet goed werken, krijg je een link naar een site om dit zelf aan te passen?? Je bestelt een compleet nieuwe fiets, maar dit is helaas geen beste beste service. Erg jammer.

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs Snelle service

Communicatie> niet altijd telefonisch bereikbaar. Mogelijk te maken met vakantieperiode! Zo ook mbt mailcontact. Checken of de fiets echt rijklaar is.

Pluspunten

snelle levering. vriendelijke klantenservice en denken met je mee. nu nog wachten op mijn achterlicht maar ben zeer tevree

op dit moment geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

WAT EEN WAARDELOOS BEDRIJF! Ik heb op 2 juni 2018 een fiets geleverd gekregen die bij het fietsen in de kettingkast een bijgeluid maakte. Hierop meermaals gereclameerd bij Fietsenstunt waarbij ik in eerste instantie moest kijken of ik het zelf kon oplossen, vervolgens moest ik maar langs een fietsenmaker gaan die het op mocht lossen voor max. € 20,00 en vervolgens heb ze meerdere keren toegezegd hun service-afdeling contact op te laten nemen om een afspraak in te plannen maar deze moeten nog contact opnemen! Uiteindelijk heb ik het probleem voor eigen rekening op laten lossen en bleek dus de fiets bij de kettingkast niet goed in elkaar gezet.

Pluspunten

Mooi ingerichte zaak, top geholpen en een snelle levering!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering sneller dan verwacht.

zorg dat de website goed werkt. De beloofde fietscomputer zat niet bij de zending en de fiets is niet zoals vermeld op de website uitgevoerd met Shimano Deore onderdelen maar met een paar Deore onderdelen en voor de rest verschillende goekopere shimano onderdelen.

Pluspunten

Adequate afhandeling bij afleveren van een alternatieve fiets , toen bleek, dat een bestelde fiets niet binnen termijn voor de vakantie geleverd kon worden . Een prima fiets .

Pluspunten

Snel en netjes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke uitleg via telefoon Goede levering

Pluspunten

overzichtelijke ruime winkel. Vriendelijk personeel bereidwillig De wat oudere werknemer had duidelijk kennis van zaken dat was prettig

bij de verkoop van mijn fiets hoorde ik na 2e bezoek van de acties die er waren,handig om iedere medewerker de zelfde informatie te laten geven.

Pluspunten

Fiets is netjes afgeleverd,en alles volgens prijsafspraak Fietsenstunt staat dus voor wat ze zeggen en komen na wat ze beloven. Kort gezegd, prima winkel\zaak

Pluspunten

Luisteren goed naar de klant. Supersnelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette service na verkeerde levering

Terug bellen na vraag van klant

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar! Bellen direct terug als iets moet worden uitgezocht! Geen goedkopere fiets online kunnen vinden. Bieden goede prijs, kwaliteit! Klantvriendelijk, servicegericht!

Er zijn ongetwijfeld verbeterpunten, alleen ik kan ze momenteel niet noemen omdat ik goede ervaringen heb!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit

Leveringsduur was langer dan 5 dagen! Vermeld duidelijker op de site dat de prijzen exclusief BTW zijn!

Pluspunten

Lossen problemen goed op

Pluspunten

Mooie ruime winkel, kreeg neteen de gelegenheid om n stukje te gaan fietsen om te kijken of ik het een goeie fiets vond.

Ik had ook een verzekering afgesloten maar daar heb ik niets meer over gehoord. Ik heb contact opgenomen., de verbinding werd verbroken. Nog een keer gebeld , men zou terug bellen, niets meer vernomen. Das een beetje jammer .

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Omtaplein 7

1771CW Wieringerwerf

Over Fietsenstunt.nl

Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.