Pluspunten

Vriendelijk en vakkundig personeel die klantgericht zijn

Xx

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Als artikel niet in stock is , het op de site vermelden.

Pluspunten

Er wordt snel op mail gereageerd. Handig dat er afleverpuntrn zijn maar zeker ook dat er aanhuis wordt afgeleverd.

Er staat op de website dat de fiets rijklaar wordt afgeleverd. Dat impliceert ook dat als je de fiets gaat halen er iemnad is die er verstand van heeft. Dit is echter niet zo. Bij navraag bij het afhaalpunt geeft men aan dat veel mensen denken dat de fiets wordt afgesteld bij ophalen of afleveren. Als je de site goed leest zie je ookd at rijklaar betekend dat je de trappers en verlichting niet horft te monteren. Jammer dat dit niet meteen duidelijk is maar dat je daar naar moet zoeken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Supergoede service, snelle levering

Pluspunten

Keurig op de afgesproken tijd geleverd en de fiets was netjes afgemonteerd zoals beloofd!

Pluspunten

Klantvriendelijk personeel en goede service.

Winkel in Onderdijk wat meer zichtbaar maken en promoten.

Pluspunten

Goede uitleg in de winkel tijdens informatie bezoek. Prettig gesprek bij aankoop. Goede instructies bij afhalen aankoop.

Mogelijk door computer storing minder goede mail communicatie dan bij aankoop aangegeven.

Pluspunten

Scherpe prijs, inruilmogelijkheid online tijdens actieperiode, duidelijke site en levering conform afspraak. Na een teleurstellende ervaring met een lokale fietsenzaak ben ik online op zoek gegaan naar een nieuwe e-bike. Afgelopen week ik m'n nieuwe fiets bezorgd en ik kan niet anders dan tevreden zijn met mijn aankoop bij Fietsenstunt.nl

Tussen het moment van bestellen/betalen en het ontvangen van een leveringsafspraak zat een vrij lange tijd van radiostilte. Na mailcontact met de klantenservice was dit binnen een uur opgelost.

Pluspunten

Zeer deskundig personeel, vriendelijk, denken met je mee, eerlijk advies. Werd mij aanbevolen door een vriendin. Ik had persoonlijk niet voor dit bedrijf gekozen omdat hun naam mij deed vermoeden dat het meer een interetbedrijf is dan een prachtig uitgebreide en overzichtelijke winkel. Ik woon zelf in Apeldoorn maar vond de rit naar Hoorn het meer dan waard. De fiets is keurig in orde gemaakt voordat het middels een transportbedrijf is afgeleverd. Kon er zo mee weg fietsen. TOP!

Pluspunten

Hele mooie en vooral overzichtelijke winkel. ( wij zijn in hoorn geweest). Goede service en kwaliteit. Aanwinst voor hoorn eo

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De prijs van de fiets Mail contact

Mijn fiets was niet rijklaar, ik moest zelf via een youtube filmpje mijn versnelling instellen. Mijn gratis krat was niet geleverd De bestelde verzekering was niet geregeld

Pluspunten

snelle service, leuke prijzen

Pluspunten

vriendelijk en deskundig geholpen !

Pluspunten

De bestelde fiets was niet op voorraad maar na een aantrekkelijke aanbod was het goed en snel geregeld voor een andere fiets. Doet noemen we service.

Pluspunten

- Geef direct antwoord op vragen. - Fiets omruilen geen enkel punt, verloopt soepel.

Bij Batavus Winner (herenfiets) de lengte van de berijder aanpassen. Maat 54 (eerst besteld) is beslist niet voor iemand van 1.68 - 1.80 meter. (Zie ook mijn mail die ik eerder gestuurd heb.)

Pluspunten

alles prachtig op tijd en naar wens

Pluspunten

Je wordt heel goed geholpen, in het maken van een keuze, uitleg hoe de e-bike werkt. Vond het een fijn dat er iemand naar me toe kwam om te zeggen dat hij nog een paar minuten nodig had om dingen met een andere klant af te ronden, maar dat hij dan voor me klaar stond.

Pluspunten

Goede voorlichting, mooie nieuwe winkel, beste service, vriendelijke mensen.

Pluspunten

de vriendelijke benadering naar de klant toe het overbrengen van de kennis van de fietsen wij waren na een zeer duidelijke uitleg overstag wij zijn uiterst tevreden

we zouden zwarte handvaten en zadels krijgen maar ze waren bruin. dit werd wel weer direct opgelost top

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs & snelheid

Fiets was niet goed afgemonteerd, oa kettingkast zat los, voordrager los, achterem schhot los bij tweede keer fietsen.

Pluspunten

Veel keus, vriendelijke klantenservice en snelle levering van een fiets die je inderdaad echt niet meer zelf hoeft af te monteren. En dat ook nog allemaal voor een scherpe prijs, wat wil je nog meer?!

Omtaplein 7

1771CW Wieringerwerf

Over Fietsenstunt.nl

Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.