Pluspunten

Veel keus, vriendelijke klantenservice en snelle levering van een fiets die je inderdaad echt niet meer zelf hoeft af te monteren. En dat ook nog allemaal voor een scherpe prijs, wat wil je nog meer?!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website. Waarheid na bestelling. Goed geholpen als je vraagt naar levering. Mooie fiets en nog op tijd geleverd om als cadeau in te pakken.

Nog niet

Pluspunten

- vlotte telefonische behandeling van vragen - netjes afgeleverd, met zadel, stuur, pedalen gemonteerd - alle originele handleidingen meegeleverd - overzichtelijke website - goeie mogelijkheid om upgrades te doen (batterij, onderhoudscontract, snellader) - mooie overname actie bestaande fiets

- levering 2 werkdagen werd 5 werkdagen - misschien een moersleutel voor stuur en zadel meesturen - persoonlijke account op de website, waar je kan zien over je extra bestelde zaken, zoals je onderhoudscontract, herstellingen, enz.

Pluspunten

veel kennis bij de medewerker in de winkel. En meedenken over de situatie. Bij foute levering werd de fout meteen hersteld en werd het nieuwe product geleverd.

Afhandeling was slordig.

Pluspunten

Ik had geen verstand van elektrische fietsen, maar met een duidelijke uitleg en advies ben ik blij met de keus die ik gemaakt heb. Aardige mensen met verstand van zaken.

Pluspunten

Bij vragen/opmerkingen direct reactie retour. Tevens complete afmontage van de fiets incl accessoires en goede eigen bezorgdienst.

Zo doorgaan

Pluspunten

Prachtige ruime zaak. Alle mogelijkheden worden geboden om proef te fietsen. Duidelijke uitleg. Uitstekende aanbieding.

Snellere terugkoppeling bij vertraging van de order is gewenst. Nu heb ik zelf na 2 weken gebeld.

Pluspunten

Prettig personeel die zich ondanks de warmte en de drukte niet van de wijs liet brengen. Respect daarvoor. Duidelijke uitleg over de fiets.

geen

Pluspunten

Duidelijke en heldere uitleg bij keuze kinderfiets. Dochter kon op een 'gebogen' stuur niet fietsen werd direct alternatief gezocht want ze wilde wel heel graag een rekje op haar fiets. En nog belangrijker fiets was voor dochter dus dat was ook het aanspreekpunt!

Zo door gaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lage prijzen

Stuur zat los bij wegrijden op de nieuwe fiets.

Pluspunten

Prima service!

Pluspunten

Goede communicatie. Goede fietsen. 1x snelle levering. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

1 fiets was niet leverbaar, wel beloofd. Maar bedrijf zelf kon hier niks aan doen en is zeer professioneel opgelost.

Pluspunten

Leuke medewerkers werd er vriendelijk geholpen kon met alle vragen bij ze terecht. En als er wat gedaan moest worden werd er gelijk actie ondernomen

Was een klein foutje met me verzekering maar die was ook al vrij snel verholpen. Verder geen verbeterpunten

Pluspunten

leuke verkoper goed advies

zorg dat alles goed klaar staat als je komt : bij ons verkeerde accu ,oplader niet in de doos dat is vervelend!

Pluspunten

Super mooie indeling Erg overzichtelijk

Pluspunten

Snelle levering! Vriendelijke medewerkers, zowel in de winkel in Wieringerwerf als via de site! De fiets die ik bestelde bleek uitverkocht, maar toen na een week bleek dat er ergens een bestelling was geannuleerd kreeg ik alsnog een berichtje. Klasse!

Pluspunten

Fiets werd snel bezorgd. Bezorger was ook enorm vriendelijk. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

-voor ons dichtbij, -ziet er netjes uit, -vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Goede en snelle communicatie bij vragen. Na levering kun je de verpakking weghalen en meteen wegfietsen. Zelfs de accu is opgeladen.

Leveren in het buitenland ziu geweldig zijn.

Pluspunten

Super enthousiast personeel, ondanks de drukte de tijd genomen voor ons.

Misschien iets meer personeel op de drukke koopzondag?

Pluspunten

- Goede prijs kwalitieitsverhouding - klantenservice is goed bereikbaar - klantenservice neemt de tijd voor je

- pas bij grote drukte de levertijden aan op de site - zorg dat de planning klopt bij halen/brengen fiets - als er zoveel fout is gegaan mag er iets tegenover staan voor de klant al is het maar iets kleins zoals korting op een aankoop bijv accessoires.

Pluspunten

Good bike. perfect price.

I did not received the charger, I called them back and they told me it will be deliver in the following days, after one week the same person responded and assure me it is in his way. After 2 weeks I talk with another person and they finally send the charger

Pluspunten

snel geleverd en was na verwachting

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitverhouding, bereikbaarheid en flexibel. Zo mocht de standaard krat worden gewisseld voor snelbinders. Fiets werd rijklaar afgeleverd op afgesproken tijdstip.

Als je dan afspreekt om een krat te vervangen voor een snelbinder, moet deze er wel bijgeleverd worden. Gelukkig na een mailtje direct de volgende dag nagezonden.

Omtaplein 7

1771CW Wieringerwerf

service@fietsenstunt.nl

Over Fietsenstunt.nl

Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.