Pluspunten

Op 15 juli een mooie Cortina fiets voor onze zoonbesteld bij Fietsenstunt.nl. Allereerst tegen een enorm goede prijs, daarnaast is de communicatie over de bestelling en verzending fantastisch verlopen. Bestelling op een zondag, met een aantal vragen hierover en over verzekering van de fiets (ook mogelijk via Fietsenstunt.nl) en direct dezelfde (zon-) dag al antwoord. Continue updates per mail over levering van de fiets en deze werd op de 18e al volledig gemonteerd en netjes in karton geleverd, inclusief gratis fietskrat. Erg tevreden over deze service.

Geen.

Pluspunten

Aflevering volgens afspraak. Goede, duidelijke website. Goede prijzen. Prettige aanbieding. Goede levering zonder poespas. Goede betaalmogelijkheden. Gratis retour indien noodzakelijk.

garantie en service moeten duur betaald bijgekocht worden, terwijl het Nederlands Burgerwetboek voorziet in de bepalingen waaraan een product moet voldoen.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie

Pluspunten

een enthousiaste verkoper, die alles goed uitlegt

we moesten de gebruiksaanwijzing van onze fietsen zelf downloaden. Dat is gelukt, maar het zou handig zijn om een korte papieren versie bij aankoop te krijgen.

Pluspunten

Goed bereikbaar en uitstekende service.

Pluspunten

Levering op afgesproken termijn. Fiets rijklaar afgeleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke voorwaarden.

Meer locaties in Nederland zodat het bekijken en uittesten van fietsen buiten de webwinkel om voor meer mensen mogelijk is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wanneer ik 10 juli een fiets bestel met een levertijd van 5-8 werkdagen, wordt ik er niet vrolijk van dat de fiets 2 augustus pas besteld wordt

Pluspunten

Netjes en snel de fiets geleverd volgens afspraak en de fiets ziet er keurig uit.

De fiets stond niet rijklaar bij het afhaalpunt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Sneller reageren

Pluspunten

Goede communicatie snel en duidelijk, fijn dat ze bellen en mailen zodra iets niet duidelijk is

Helemaal top geen tips

Pluspunten

Goede service, goede informatie en voordelige prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het duurde iets langer voor de bestelling geleverd kon worden, maar uiteindelijk is dit door de klantenservice keurig opgelost.

Pluspunten

Goede en duidelijke afspraken. Zeer scherpe prijs. Goede website. De berichtgeving via de mail is super. Heb de fiets laten leveren bij een afhaalpunt, werd netjes op de hoogte gesteld en het kosten me op doe manier geen extra bezorgkosten.

Niks, zo door blijven gaan

Pluspunten

Heldere website, fiets supersnel en compleet afgemonteerd ontvangen. Voor een scherpe prijs. Echt een aanrader.

Pluspunten

(Uiteindelijk) nette fiets geleverd, problemen goed en netjes opgelost.

Betere interne communicatie, ook tussen de koeriersbedrijven.

Pluspunten

Super behulpzaam, vriendelijke bediening

Pluspunten

Prettig telefonisch contact gehad. Afspraken gemaakt over levering en deze zijn netjes nagekomen. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering binnen de aangegeven tijd.

?

Pluspunten

Snelle levering en goede aftersales telefonisch en per e-mail

Als online besteld wordt zonder servicepakket (want té ver van huis) moet extra zorg zijn besteed aan het (standaard) afmonteren van de fiets. Voor het op de persoon afstellen (de simpele dingen zoals stuur en zadel) zou iets actiever assistentie kunnen worden aangeboden.

Pluspunten

Een prachtig pand waar de fietsen ruim en dus goed zichtbaar staan tentoongesteld. Het personeel was erg kundig en kon goede informatie geven en ook de verschillen tussen ( in ons geval) de essentiële onderdelen van een elektrische fiets uitleggen. De mogelijkheid om rustig een proefrit te maken was fijn. Er werd niets opgedrongen en we kregen de tijd om thuis onze keus te maken en na te denken over de aanschaf/uitgave.

Een kopje koffie aanbieden ( er is nl wel een soort café)

Pluspunten

Ze denken met je mee en kunnen de fiets zelfs aanpassen aan persoonlijke wensen als je dit wilt. Gemakkelijk bestelproces en snelle levering.

Eerder is t mailcontact prima geweest. De laatste keer ging echter wat moeizamer, maar uiteindelijk is alles wel goed gekomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prijs

Zeer slechte service. Ik heb een fiets geleverd gekregen met beschadigingen. Achter het fietszitje dat ik eveneens besteld had heb ik 3x aan moeten bellen. Er was mij bovendien een gratis krat beloofd dat ik nooit ontvangen heb. Op mijn mail over de beschadigde fiets & het krat heb ik nooit een reactie mogen ontvangen.

Pluspunten

Wordt goed geholpen legt de dingen goed uit. Bied aan om een proefrit te maken . Geeft goed advies over het verschil in fietsen en prijs. Neemt de tijd om ons goed te helpen. Ook op de website staat alles duidelijk en overzichtelijk.

Eigenlijk niets op aan te merken zou zo niet weten wat nog verbeterd kan worden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb het bestelde product in ieder geval ontvangen. De prijs van het product was aantrekkelijk.

Er werd beloofd dat het product de volgende werkdag zou worden geleverd, dit werd 5 dagen later als de beloofde datum.

Omtaplein 7

1771CW Wieringerwerf

Over Fietsenstunt.nl

Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.