Pluspunten
Klantvriendelijk.en op meerdere plaatsen een vestiging.makkelijk als er wat aan de fiets mankeert.
VerbeterpuntenDe dag dat we hadden afgesproken om de fiets op te halen was de fiets nog niet in de winkel aanwezig.dat vindt ik slordig de volgende dag weer heen om de fiets op te halen.het rekje wat was besteld.was de verkeerde opgezet.ik zou het mooi vinden als dat soort dingen goed worden geregeld
Pluspunten
service, prijs, kwaliteit
Verbeterpuntengoede gebruiks aanwijzing
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenCommunicatie over bestelling bij problemen
Pluspunten
Erg vriendelijk meedenkend personeel Mensen die weten waar ze het over hebben.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
Pluspunten
Je wordt prima geholpen en als er iets is staat het personeel ook voor je klaar.
VerbeterpuntenHeb ik nog niet gevonden.
Pluspunten
Klantvriendelijk in het filiaal in Hoorn. Hebben kennis van zaken en wat ook zeer prettig is, ze geven je bedenkruimte!
Pluspunten
Goede service, verkeerde zending netjes afgehandeld met nalevering juiste product.
VerbeterpuntenIk moet er zelf achteraan gaan per mail, dit kan wel beter. centraal telefoonnummer zou ook wel handig kunnen zijn.
Pluspunten
Mensen zijn klantvriendelijk en flexibel , ik zal het bedrijf aanbevelen aan derde
VerbeterpuntenVoor verbeterpunten ken ik het bedrijf te kort
Pluspunten
Nemen de tijd voor je. Klantvriendelijk, goeie services
VerbeterpuntenNiets opgemerkt.
Pluspunten
Goede prijzen
VerbeterpuntenLevering later dan aangegeven op de website en levering was niet compleet.
Pluspunten
Supermooie bedrijf met zeer uitgebreide collectie. Uitstekend geholpen en proefritten kunnen maken. Erg enthousiast geworden en een mooie nieuwe ebike gekocht
VerbeterpuntenDoor de drukte helaas telefonisch minder goed bereikbaar... ach ja
Pluspunten
Zeer goed geholpen met de keuze van mijn nieuwe fiets. Er is goed geluisterd naar mijn eisen en wensen aangaande een nieuwe fiets, en hier is een advies op maat uit gekomen. Vervolgens nam de behulpzame medewerker heel geduldig alle tijd om het vragenvuur van mijn vader te beantwoorden om ons gerust te stellen over wat er verder ook in de toekomst maar aan de fiets zou kunnen mankeren en hoe dit op de zaak verholpen zal worden en welke stappen wij hierbij moeten nemen. Top service!
Pluspunten
Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ende prijs voor de gekozen bakfiets was zeer aantrekkelijk.
VerbeterpuntenTijdens ons bezoek in de winkel was er helaas alleen 1 verkoper aanwezig naast de jongere hulpjes. De verkoper had het op dat moment aardig druk, dus we moesten vrij lang wachten. Ondertussen probeerde de verkoper ons wel te helpen. Aangezien de verkoper aardig overkwam en en wij toch geen haast hadden, besloten wij geduldig te wachten. Maar ik kan best begrijpen dat andere klanten hier minder begrip en tijd voor hebben. Dus misschien een verbeterpunt.
Pluspunten
Fijne winkel met enthousiast personeel, duidelijke uitleg.
Pluspunten
Op maandag 30 juli heb ik een elektrische fiets gekocht bij deze nieuwe en overzichtelijke fietsenwinkel in Hoorn. Vriendelijk en deskundig personeel, goede en duidelijke uitleg en er wordt de tijd voor je genomen. Dat geeft mij een goed gevoel! Na diverse testritjes, een voor mij juiste keuze kunnen maken.
VerbeterpuntenTip: Ga zo door!
Pluspunten
Via de site een nieuwe Qwic E-bike besteld. Super goed geholpen via de telefoon. Ook de uitgebreide servicepakketten (aan huis) en garanties zijn ideaal. Kom zeker nog een keer terug
Pluspunten
Vandaag een elektrische fiets gekocht, deze was niet in voorraad en is besteld! We zijn goed, deskundig en netjes geholpen! Goede uitleg gehad over de service en garantie!
Pluspunten
Zeer vriendelijk en kundig personeel. Mooie winkel en Hoorn. Kreeg uitgebreid de mogelijkheid om diverse proefritjes te maken om de verschillen te ontdekken. Top!
Pluspunten
Goede uitleg over de type ebikes waar je interesse in toont. Geen flauwekul maar eerlijk advies. Afspraken komt Fietsenstunt heel goed na. Goede inruil mogelijk. Net personeel.
VerbeterpuntenHet is wel eens druk ,dus wat extra peroneel kan geen kwaad.
Pluspunten
Van tevoren wat vragen gesteld via de website. Snelle en nette reactie. Goede, duidelijke website en bestelproces. Goede prijs.
Pluspunten
Maandagavond besteld, vrijdagmorgen geleverd. Zeer tevreden over de snelheid van levering en de goedkoopste prijs die ik kon vonden mede door de inruilactie.
VerbeterpuntenNiet veel, wellicht iets meer e-mail of sms communicatie tussen het moment van bestellen en de levering.
Pluspunten
Perfecte prijs/kwaliteit verhouding. De bestelde fiets nergens goedkoper kunnen vinden. De service achteraf is ook prima te noemen.
VerbeterpuntenWellicht het mee sturen van een handleiding incl. garantievoorwaarden behorende bij de fiets.
Pluspunten
Bij afhalen bleek de fiets helaas beschadigd. De winkelmedewerker vroeg mij of ik een kwartiertje had. Er is toen direct een andere fiets gereed gemaakt waar ik nog dezelfde avond mee naar huis kon. Super service!
Omtaplein 7
1771CW Wieringerwerf
Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.