Pluspunten
Super snelle levering en mails met de juiste tijden van bezorging.
VerbeterpuntenHeb ik niet. Helemaal top!
Pluspunten
Netjes op de hoogte gehouden over de bezorging. Fiets was goed gemonteerd. bijbestelde ketting zat netjes aan de fiets.
VerbeterpuntenLevertijd op de website (1-2 dagen) niet nakomen, fiets is 8 dagen later thuis bezorgd (fiets was volgens website wel op voorraad).
Oplader bij ebike in origineleverpakking leveren en niet los op de bagagedrager. Graag een boekje/handleiding over het gebruik en onderhoudtips van de fiets!
Pluspunten
Eigenlijk niets op aan te merken. Voor ons bedrijf 15 fietsen gekocht en van offerte tot levering is alles naar wens verlopen.
Pluspunten
Zeer scherpe prijs voor de fiets betaald waar zelfs de verzending zat in begrepen. Moest wel even wachten op de bestelling, maar dat lag aan het feit dat de fiets niet voorradig was. Toen de fiets binnen was is deze in goede staat, rijklaar opgestuurd via transmission (kreeg netjes meldingen hierover) en keurig afgeleverd. Alles conform de verwachting, chappau!
Pluspunten
Snelle levering en het het vergeten slot direct nageleverd.
Bezorgdag kunnen kiezen bij bestelling
Pluspunten
S middags besteld andere dag thuis sneller kan niet
Pluspunten
Vanwege dit bedrijf gekozen door de klantvriendelijke medewerker en uitermate goed geholpen met het uitzoeken van de juiste elektrische fietsen.
VerbeterpuntenWinkel in het noorden openen?
Pluspunten
Meerdere onderdelen besteld voor me race fiets. Voor 17 uur besteld en volgende dag netjes verpakt en geleverd. Zoals het hoort.
VerbeterpuntenAssortiment kettingen en tandwielen uitbreiden?
Pluspunten
Snelle levering en alle accessoires gemonteerd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Klantvriendelijk te woord gestaan en alle accessoires gemonteerd op de fiets. Daarnaast een super mooie fiets!
VerbeterpuntenZou niet weten
Meer keuze geven over het afleveren van de fiets. Dus zelf kiezen voor dag en dan ochtend, middag, avond zou fijn zijn.
Pluspunten
prettig contact en duidelijke afspraken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Een bedrijf wat een scherpe prijs neerzet en doet wat het zegt. Binnen no time de fiets volledig gemonteerd geleverd. Klaar om weg te fietsen. Mail contact om op de hoogte te houden was vlot, duidelijk en efficiënt. Bezorging verliep vlekkeloos.
VerbeterpuntenVoor nu geen
Pluspunten
VerbeterpuntenWe hebben een kinderfiets gekocht maar het was maar goed dat mijn man de fiets eerst even heeft nagekeken. Alles moest nog weer aangedraaid worden. Niets zat goed vast! Voor iemand die geen verstand van fietsen heeft of denkt ik koop een fiets die meteen gebruikt kan worden die kan wel eens voor een verrassing komen te staan. Heel jammer. Verder prima fiets en snelle levering. Maar jullie mogen de fietsen wel beter in elkaar zetten.
Pluspunten
Veel kennis over elektrische fietsen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prijs en levertijd!
Pluspunten
Goede uitleg in de winkel en fietsen zijn netjes thuis bezorgd, vriendelijke chauffeur.
VerbeterpuntenWinkels openen in het midden van het land.
Omtaplein 7
1771CW Wieringerwerf
Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.