Pluspunten
duidelijke site
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenCommunicatie mbt afleveren fiets kan iets beter.
Pluspunten
Een bedrijf die zijn afspraken nakomt, goed bereikbaar en kreeg zelfs om 22:10 nog een email terug met de gevraagde informatie. De volgende dag beide elektrische fietsen besteld!
Pluspunten
Goede prijs voor de producten die je krijgt, goedkoper dan andere online fietsenwinkels.
VerbeterpuntenCommunicatie mag zeker aan gesleuteld worden. Ze konden de levertijd niet nakomen en hadden hier niet over gecommuniceerd. Na veel bellen en mailen vanuit mijn kant kwam dit naar voren. Toen ze door hadden dat ik ontevreden was over de service hebben ze beter met mij gecommuniceerd. Toen ik mijn fiets kreeg was deze beschadigd aangekomen terwijl het een gloednieuwe fiets is. Ze wilde mij hierin tegemoet komen met een fietscomputer. Hier was ik erg blij mee, echter zijn we nu weken verder en hoor ik niks meer van ze en heb ik de computer ook nog niet gezien. Slechte zaak!
Pluspunten
goede service fiets goed ingepakt
Pluspunten
Klantvriendelijke medewerkers en doen wat ze beloven! Levering binnen de afgesproken tijd en wij fietsen met veel plezier op onze elektrische fietsen.
VerbeterpuntenVerzekering duidelijker
Pluspunten
Nu tweede fiets besteld. bij de eerste was er een probleem dat ze na telefonisch contact super hebben opgelost.
Pluspunten
Concurrerende prijs en snel geleverd. Netjes verpakt en onbeschadigd.
VerbeterpuntenOnder 'rijklaar' versta ik meer dan alleen gemonteerde pedalen en een rechtgezet stuur. De ketting stond zo strak dat de pedalen bijna niet rondgingen, de beide wielen moesten nagericht worden, de remmen waren niet gecentreerd, de banden waren zacht en ventieldopjes ontbraken.
Pluspunten
Eerlijke uitleg en keurige mensen die ons geholpen hebben!
Pluspunten
Prima uitleg via de Chat, daarna telefonisch contact gehad, omdat wij het toch spannend vonden om 2 elektrische fietsen online te bestellen. De bestelling is op de afgesproken dag geleverd en alles is naar wens.
VerbeterpuntenVerzekering niet duidelijk
Pluspunten
Veel keuze!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Alle modellen konden wij test rijden en zijn goed geholpen in de winkel.
Pluspunten
Gunstige prijs
VerbeterpuntenValse beloften levertijd Afspraken niet nakomen Laconieke houding bij een klacht "Rijklaar" leveren is niet het geval
Pluspunten
Klantvriendelijk, sturen snel een mail terug als je een vraag stelt.
VerbeterpuntenLevering niet optijd bezorgd. Dit is een tip voor het bedrijf wat de fiets levert.Je moet de heledag thuis blijven als je fiets gelevert word want de tijds indicatie klopt niet.
Pluspunten
Bereikbaarheid en communicatie. Wij hebben een bakfiets besteld en deze is volledig rijklaar bezorgd, zelf peuterschaal was gemonteerd. Accu was opgeladen en we konden meteen fietsen, dat hadden wij voor een online winkel niet verwacht.
VerbeterpuntenTot nu geen
Pluspunten
we hadden eerst onze fietsen bij de concurrent besteld op 2e paasdag bij fietsenwinkel.nl ze doen dat ze heel groot zijn maar dat is niks van waar ik zei dat ik de fietsen in week 19 geleverd moet hebben inverband met weekje weg fietsvakantie zondag week 18 een mailtje dat ze niet op voorraad waren en dat ze in 22 nu kwamen Ik heb de bestelling geannuleerd bij hun waren ze boos om omdat het een speciale bestelling was ik zei het is niet mij probleem toen contact opgenomen met fietsenstunt.nl en hun hadden de fietsen op vooraad en ik heb ze daar besteld binne 3dagen in huis en voor de zelfde prijs Dus mensen als je een fiets zoekt koop hem bij fietsenstunt.nl je krijgt hem bij hun ook voor dezelfde prijs top bedrijf een dikke 10 krijgen jullie van ons Groetjes Arjan en Natasja Guijt
VerbeterpuntenHelemaal niets
Pluspunten
Fiets werd op onze voorkeursdag bezorgd. Compleet beschermd met papier en plastic. Ondanks de bescherming was er een beschadiging aan de handrem en kettingkast. Na een telfoontje werden de onderdelen nieuw geleverd zonder extra kosten!! En indien nodig een monteur. De bestelde mand was al mooi gemonteerd. Wat een top service!!
VerbeterpuntenGa zo door met deze klantvriendelijke service!! Super blij met mijn mooie nieuwe fiets!!
Omtaplein 7
1771CW Wieringerwerf
Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.