Pluspunten
Perfect geholpen door Auke, een man met kennis van fieten
Pluspunten
Erg klantvriendelijk geholpen en de goedkoopste aanbieding gekregen.
Pluspunten
Goedkoop Snelle levering Goede communicatie
Pluspunten
Snelle levering en goede hulp
Pluspunten
Overzichtelijke website en vriendelijk geholpen.
Pluspunten
Betrouwbaar en personeel met kennis. Ik heb met meerdere winkels contact gehad, maar bij fietsenstunt het beste gevoel. Ze hebben mijn moederfiets helemaal rijklaar afgeleverd, zelfs de zadel op stang op de fiets gezet, zonder extra kosten. Ik heb gekozen voor een servicepakket, zodat ze ook binnen 1 jaar mijn fiets nog helemaal controleren aan huis.
VerbeterpuntenVerzekering per maand aanbieden, dit kan wel bij mijn eigen verzekering.
Pluspunten
Je voelt je hier altijd welkom en wordt direct geholpen.
VerbeterpuntenEr valt weinig tot niets te verbeteren.
Pluspunten
Goed en degelijk
Pluspunten
Er wordt snel en duidelijk gereageerd. Jammer was dat één fiets niet getest kon worden en dat dit in eerste instantie niet expliciet werd aangegeven terwijl wij wel een reis van meer dan een uur maakte. Voordat wij de reis maakte was dit overigens wel duidelijk
Pluspunten
Heeft fysieke winkel als je dat op prijs stelt. Besteld fiets stond zaterdagochtend klaar, netjes op maat gesteld en afrekenen maar.
Pluspunten
Enorm klantvriendelijk geholpen. Op advies van meneer Lakeman een grotere maat genomen. Ze hebben een andere zadelpen gemonteerd, waardoor onze dochter nu een fiets heeft waar ze langer mee kan doen en die ze zelf nog mooier vind. Bedankt voor alle hulp!
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Kennis en aanbod
VerbeterpuntenZeer tevreden
Pluspunten
Scherpe prijzen icm vakmanschap en prettige service. Dat is een mooie combinatie waar veel andere bedrijven minimaal op een van die drie aspecten slecht(er) scoren. Ergo, ik ben bijzonder tevreden en feitelijk had ook bij alles een 10 mogen staan, dat verdienen ze.
VerbeterpuntenVooralsnog geen.
Pluspunten
Klantvriendelijke benadering en zeer snelle levering, niks op aan te merken.
Pluspunten
VerbeterpuntenAangeven op website dat er geen 1e servicebeurt wordt vergoed via andere merkfietsdealer. Als ik dit had geweten had ik niet bij Fietsenstunt.nl gekocht ! Ze kunnen het nog goedmaken door alsnog een 1e servicebeurt te vergoeden die bij een merkfietsdealer bij mij in de buurt wordt gedaan !
Beste meneer Koning, wat bijzonder jammer om te lezen dat het van te voren niet duidelijk was dat u geen gratis servicebeurt bij de fiets ontvangt. Wij bieden de door u gekochte fiets voor de laagste prijs aan, hierdoor ontvangt u z.g.n. geen gratis servicebeurt. Bij veel fysieke winkels hanteren ze een hogere prijs voor de fiets, dan zit het er wel bij. Wij kunnen u een servicebeurt aan huis aanbieden voor € 49,95. U heeft de fiets voor een scherpe prijs gekocht, daarnaast is deze binnen 1 dag geleverd! Mocht u nog gebruik willen maken van de servicebeurt, dan kunt u contact opnemen via [email protected]. Wij wensen u nog veel fietsplezier. Met vriendelijke groeten. Ton lakeman - Fietsenstunt.nl
Na bestelling wordt er in de communicatie niet precies weergegeven wat er is besteld.
Pluspunten
Super service, Bedankt!
Omtaplein 7
1771CW Wieringerwerf
Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.