Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenNiet kunnen pinnen bij ophalen afhaalpunt.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer klant vriendelijk en fijne service. Na de bestelling te hebben ontvangen, hadden wij problemen met de versnelling, waarna wij terecht konden bij het service punt hier in Nederweert. Keurig opgelost
VerbeterpuntenPremie verzekering is onduidelijk op de website.
Pluspunten
In 2014 een puch mamafiets gekocht bij fietsenstunt. Na 2 jaar brak de bevestigingsplaat van de standaard van het frame af. Fietsenstunt heeft vervolgens zeer professioneel gehandeld. Nadat puch geen nieuw frame kon leveren mochten we voor de aankoopprijs een nieuwe fiets bestellen bij fietsenstunt die zonder verdere kosten werd geleverd. Vriendelijk personeel en zorgvuldig klantencontact. Aanrader!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
goede prijs en duidelijke communicatie
Verbeterpuntenproduct eerst nazien alvorens het te versturen
Pluspunten
Snel en zonder poespas een mooie fiets gekocht.
De beoordeling komt te vroeg boor vragen over nazorg en kwaliteit
Pluspunten
Zeer tevreden over levering. Helemaal rijklaar geleverd en zitjes gemonteerd. Na levering trapte de versnelling door en meteen opgelost. Bij een volgende aankoop kom ik terug.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goedkoopste prijs voor mij dichtbij om af te halen netjes afgeleverd goede communicatie over levertijd, levering en betaling
Verbeterpuntenmogelijk maken met een credit card te betalen (is de fiets meteen een tijdje verzekerd via de credit cardmij) heb de fiets net dus kan nog niets zeggen over de nazorg, het vakmanschap, de betrouwbaarheid, kwaliteit, afspraken nakomen
Pluspunten
Zeer scherpe prijzen Keurige aflevering Goede communicatie na eerste contact
VerbeterpuntenEr kwam geen automatische bevestiging na plaatsen bestelling. Bedrag was al wel betaald. Vervolgens klopte het mail adres op de website niet. Daar schrok ik van. Aanbeveling, zorg dat er een ontvangstbevestiging direct na plaatsen bestelling wordt verstuurd.
Pluspunten
Vriendelijk, snelle levertijd,geeft vertrouwen
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Zeer snelle levering en zer goed telefonisch te bereiken! Hele goede bezorgservice! Pluim voor de bezorger!!!
VerbeterpuntenBanden waren keurig opgepompt, maar de ringetjes om het vetiel waren niet aangedraaid. Klein detail.:-)
Pluspunten
Zeer snelle, goedkope en effeciënte levering, product voldoet aan omschrijving
VerbeterpuntenIets meer duidelijkheid wat te doen bij garantievraagstukken
Pluspunten
VerbeterpuntenCommunicatie per mail was niet zo duidelijk
Pluspunten
Als een van de weinige winkels de fietsen direct leverbaar. Goed geholpen aan de telefoon en veel kennis van de producten.
VerbeterpuntenCreditcard betaling accepteren
Pluspunten
Goed mail contact en snelle reacties, het juiste advies gegeven, snel leverbaar, scherpe prijs voor een A-merk.
Verbeterpuntengeen
Omtaplein 7
1771CW Wieringerwerf
Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.